Love of mine

Just nu är Anders på väg mot Österrike och sin säsong där! Jag är inte alls avundsjuk! Vi träffades igår och åt en mysig hejdå-frukost i sann julanda. Dock sågs vi efter den med så det riktiga hejdå:et blev på centralen idag!


:)

Jag blir peppad när folk gör saker de vill! Ibland tror jag att jag skulle kunna sitta hemma och bara leva på andras glädje. Är glad och stolt över honom att han har tagit tag i det och faktiskt åkt iväg, det finns så mycket prat här i världen! Om jag kommer sakna honom? Hur skulle jag inte kunna sakna killen som frågar vad jag vill ha till frukost varje morgon och som ständigt tjatar hål på mig om att jag måste skaffa körkort? :)

//Mika

Första advent

Jag blir veckovild. Är det det som innebär att man inte vet vilken dag det är? Jag vet i alla fall inte vilken dag det är. Det är så svårt när jag jobbar vissa helger och är ledig vissa vardagar. Jag var ledig i helgen som var (minns inte om jag bloggat något, töntigt att jag inte kollar efter) och för första gången i mitt liv fick jag en första advent som såg ut som jag ville. Spenderade fyra timmar i stallet på morgonen. Efter att nästan ha frusit ihjäl åkte jag till min farmor på adventsglögg. Efter det blev det en mysig middag hemma hos Sara i hennes nya lägenhet. Vi båda var trötta så vi slocknade ganska tidigt tror jag!
Myyyyyyysigt! Jag älskar julen, har jag sagt det?

Och så älskar jag Saras lägenhet med! Högt i tak är värt:)

// Mika

Detta bilden är min favorit?

förlåt men hur går det för mig med svenskan egentligen...

T-shirtstore

Här är några bilder som Andy gjort klart till T-shirtstore. Snodde ännu lite fler bilder med andra ord...
Detta bilden är min favorit!
Ross
and me
grymt Andy!! //Linnea

Thanksgiving dinner

Igår skypade jag med mormor och morfar och gud vad jag saknar dem nu! Vi pratade om julafton och antagligen så kommer vi fira jul i Bovallstrand. Mysigt! Efter allt thanksgivingfirande kan jag inte sluta tänka på familjen där hemma. Här är lite bilder från Toms middag i San Diego.
På kvällen efter middagen satt alla framför brasan och drack vin, det kunde inte bli så mycket bättre faktiskt! Det är nästan hemskt vad vuxen man har blivit när man uppskattar det så mycket. Jag vill inte bli vuxen och tråkig..
ps. jag har tagit bilderna från saras och waaks kameror utan tillåtelse, förlåt!;) // Linnea

Gruppmöte på golvet

Idag är det första advent! Det ska firas på garden street med pepparkaksbak! Vi ska dra oss dit bort snart. Idag har jag tvättat (sjukt kul) och så har jag lagat mat (ännu roligare)..Nu sitter jag och tittar på medans Emil, Charlie Petra och Sara har marknadsföringsmöte på golvet. Det hade inte kunnat bli bättre;)
haha man kan se vår hand på spegeln i bakgrunden.. vi har inte tagit bort den sedan halloween!
Sara och mitt lilla troll
Emilia

//Linnea

Softilish

Nu har jag suttit här vid datorn och ätit frukost i en timme. Idag är första dagen på en evighet då jag inte har någonting planerat. Det känns så ovant att jag är säkert på jag glömt av något... Jag har fått tag på en riktigt lovande spotify-lista som jag skall ägna dagen åt. Oj vad jag gillar dagar som idag, kanske för att de är här så sällan:)

Igår fyllde Ivan år och som vanligt samlades alla hemma hos födelsedagsbarnet. Och precis som vanligt var det hur trevligt som helst, framförallt har vi sjukt roligt ihop. Tregub ställde sig upp och försökte fånga allas uppmärksamhet, sedan sa han: "Jag har två saker att säga. Jag säger det första först...". (När jag tänker efter tror jag inte att han kom längre eftersom alla började skratta. Jag minns i alla fall inte vilka två saker han sa?) Utekvällen var inte speciellt märkvärdig, kändes som att jag mest flängde mellan ställen och försökte hålla kontakten med de andra genom min värdelösa telefon. Jag är riktigt nöjd med kvällen i alla fall, har inte varit ute på jag vet inte hur länge! Att det är kallt ute gör att man känner sig lyckligast i världen av att få komma hem till sin säng:) För att sammanfatta: Bra kväll!

Jag har inga bilder.
Vem frågade Mika?


Ivan till vänster och Edde till höger. Bilden är inte från igår:)

// Mika

Black friday


Det här säger en del om min och petras black friday.... affärerna öppnar vid midnatt och det är sjuk rea hela natten! Jag tror detta gåller runt om i hela USA. Nu ska jag och Petra till garden street på lite filmkväll. Imorgon hämtar James upp mig 05:50 på morgonen. jag ska hjälpa honom och hans crew med att filma. Blir intressant att se om jag orkar upp så tidigt. // Linnea

Around the world

Miss u<3 Snart ska vi gå på jul på Liseberg ihop, jag längtar verkligen!

Hej Onsdag

Det känns som att jag hunnit med hur mycket som helst sedan jag sist skrev. Inte hur mycket som helst kanske, men ganska så mycket i alla fall. Joel åkte mot sin säsong i Val d'isere igår och i måndags var jag med honom och hans kompisar ute och sa hejdå. Vi kom på att vi setts tre gånger på drygt en vecka, vilket är ovanligt eftersom vi inte setts på hela hösten (vilket egentligen inte är så konstigt eftersom Joel inte har varit hemma).

I alla fall, så sov jag hos Sara. Det var första gången jag hälsade på i hennes nya lägenhet och jag är redan kär i den. Tanken var att sova direkt eftersom jobbet väntade tidigt morgonen därpå men Sara fixade te och vips så var det knappt idé att gå och lägga sig. Jag vaknade 12 minuter innan jag satt på spårvagnen. Bra jobbat!

Idag vet jag inte vad jag har gjort. Jag sov länge, big like. Sedan drack jag kaffe, vilket jag också gillar. Jag har varit hos polisen och beställt ett nytt pass eftersom mitt gick ut i mars (var utan både leg och pass en månad i somras) och jag behöver det i vinter så att jag kan hälsa på Linnéa! Jag har också träffar Linn och Yammi och fikat en lång stund med Jempa. Bra dag. Imorgon skall jag vara på Ica tolv timmar! Det är bra att vara ambitiös har jag hört.

Jag trodde att jag hade massa små roliga saker att skriva ner, som jag tänk att jag skall skriva ner när de skett, men de verkar ha försvunnit nu. Jag är hemskt ledsen över det.

// Mika

Going home for christmas

Nu har jag bestämt mig för att åka hem över jul. Jag har funderat lite fram och tillbaka men nu känns beslutet helt rätt. Det ska bli så kul att träffa alla igen!
Den här bilden togs precis innan jag skulle iväg till USA. Då var jag inte medveten om hur många underbara människor jag skulle träffa här, eller vad jag skulle få uppleva. Ni kan inte fatta hur glad jag är att jag åkte! //Linnea

Biggest loser

Planen är att bli smallest winner. Försöker ladda Ivans iPod så att jag står ut på gymmet. De två senaste gångerna jag försökt ladda den har jag visserligen lyckats med själva laddningen men också med att få all musik att försvinna...


(Mina inlägg levererar verkligen. Inlägget innan det här är det jag är mest nöjd med)
// Mika

.



Thanksgiving

San Diego var en riktigt härlig stad. Det mysigaste av allt var thanksgiving-middagen hos Toms familj. Vi åt turkey, ham, green beans, stuffing, gravy, rolls, cranberries och pumpkin pie. Kul att få testa på en riktig american thanksgiving! Toms hus var så otroligt fint och hans familj är de mest underbara människor man kan tänka sig. Jag hinner inte lägga upp bilder nu men det kommer! här är lite från tågresan hem..
Tom and me
Flipp and Petra
Nu är det PLUGG som gäller... inte blivit så mycket med det i helgen!//Linnea

San Diego dream

Dålig uppdatering, jag befinner mig i San Diego över helgen! Det ösregnar här....hahah
San Diego team
Nu ska jag på en tidig thanksgiving middag hos Tom/Linnea

Some feelings never seem to let go (för att det står så på min temugg) ((jag älskar meningslösa dagar för de är så meningsfulla för mig))

Eftersom jag sov så mycket som ingenting inatt så har jag tillåtit mig själv att inte göra någonting efter mitt långa arbetspass idag . Jag glömde ta med träningskläder till jobbet, jag kände inte heller för träning klockan sex i morse. Sedan blev jag taggad när jag pratat med Simon men det var lite för sent så det sket sig med den men jag gick en bra bit hem från jobbet som kompensation, haha. Efter det kom jag hem och somnade i min säng framför vänner. En riktig dag att bara unna sig nada:). Nu har jag druckigt 20 liter te och imorgon skall jag upp übersupermegatidigt för att hinna med hästen innan jobbet.

Jag tror inte att en männsika egentligen bryr sig om hur min säng ser ut, men jag måste fylla bloggen med något. Haha. Jag hade kunnat bo i den!


Muuuumma! Hitta något mysigare och ring mig tack! Jag älskar vänner!

Jag hade möte med min chef idag. Jag har inga planer på att stanna på Ica för gott men jag kan inte låta bli att fascineras av att allting faktiskt blir vad man gör det till. Det finns så mycket vilja och visioner på vår jord och för ett litet ögonblick blev jag sugen på att ägna mitt liv åt att bidra till en ritkigt lyckad mataffär. Det är så roligt att engagera sig i något! Nu kryper det i mina ben, jag måste hitta mig en utbildning eller ett land att ta mig an! Eller något annat jag kan gå in helhjärtat för. Jag vill ta mig an en jäkla utmaning! Jag fick också några riktigt peppande ord om att satsa på magkänsla vad gäller allt i livet. Det känns bra. Livet är mitt:) Nu skall jag dricka mer te och titta på ännu fler vänneravsnitt, för att göra dagen ännu lite värdefullare. Mathilda har någon slags middag imorgon eftersom hon fyllt år, jag skall försöka hinna dit efter mitt jobb, innan alla dragit ut.

Stay cool, don't be a fool! // Mika

Santabama

Efter inspelningen i lördags.
//Linnea

16 november 2010

Tidig morgon på Tjörn. Lång frukost. Promenad. Middag i stan. Mysig kväll. Underbart att leva.








Anders pappa har ett eget rökeri! Vi åt en ritkigt lyxig rökt-lax-middag i måndags:)

// Mika

Bättre än att gå till gymmet!

Filmproduktionklassen var inställd imorse så min första och sista lektion för dagen var beachvolley. Det kan inte bli så mycket bättre än så. Jag älskar att spela och människorna är hur sköna som helst! Det är ett måste att försöka få in den här klassen på mitt schema igen nästa termin!
På väg till träningen, det var lite dimmigt idag
Bix King
Sötaste!
Colin
Stacy
tist,tist tist osv.....
Gruppen samlad
Efter att jag har lagat lite lunch ska jag till dac labbet i skolan och jobba med audio, sedan ska jag träffa Vicki och diskutera musikvideon! //Linnea

Kaffe, anteckningsblock, macbook och tusentals videoklipp...

Igår var jag och konverterade filer hos Ian och Andy..(yes i owe you again Andy;) Det är inte precis lite material till den här musikvideon. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Allt är filmat i 60 fps så det blir sjukt snyggt när man saktar ner klippen. Ska börja sortera materialet nu och insåg precis att jag inte ens har Matts låt på min dator.. Lyckat!

// Linnea

Heeey monday, right?

Tänkte bara sticka in med ett litet inlägg mellan Linnéas. (Jag lyckas inte göra mellanrum mellan punkterna och så är det massa mellanrum mellan orden. Haha, sjukt fult inlägg.)

* I fredags när jag var i stallet gal en tupp och jag tog upp min telefon för att jag trodde att det ringde (har en       lånetelefon och ringsignalen är en galande tupp, värdelös telefon jag vet...) När det tio minuter senare ringde på   riktigt svarade jag inte.
* Jag vill ge Linnéa cred för att hon tagit tag i bloggandet och uppdaterar oss med sina bilder så att vi andra känner    att våra liv inte är speciellt händelserika.
* Jag vill ge mig själv cred för att jag hade tänkt spendera söndagseftermiddagen och kvällen med att göra x antal   ica-utbildningar på datorn. När jag efter 20 minuter lyckats logga in på mitt konto visade det sig att jag inte skulle  komma så mycket längre. Så jag får göra det en annan dag.
* Blixten på min kamera fungerar inte så jag måste lämna in den. Ointressant men ändå, värt en punkt här eftersom  det är anledningen till att jag inte lägger upp några bilder. Jag tar inga.
* Jag tänkte trots att jag inte tar några bilder lägga upp några senare idag. Anders hade afterski-fest i lördags och jag och min blixtlösa vän var bjudna.
* Simon och jag hade ett väldans flit i lördags när han skulle hitta en farsdagspresent. Efter träningen hade vi några få minuter på oss att lösa problemet utan den blekaste aningen om hur. Vi kliver in i en bokhandel där en av Simons pappas favorit författare sitter och signerar sina böcker. Wiaola, problem solved!
* Som ni märker har jag inte mycket att dela med mig av men lyckas ändå. Det måste vara en gåva sänd från ovan. Nu sitter jag vid Anders dator och dricker kaffe. Snart skall vi ut och springa. Det mina vänner, är jobbigt...
* Anders fick en tröja av mig, Yammi, Mathilda, Mimmi, Nathali, Linn och Larne i lördags. Riktigt snygg blev den. Bild kommer!
Jag har inte två huvuden egentligen, det är bara en effekt på datorn. Jag lovar! (Ibland stör jag mig grovt på mig själv över hur löjlig jag är)
// Mika

Sweet home Santa Barbara

Gårdagen var helt underbar. Jag har allt filmmaterial på min dator nu så jag ska snart börja redigera det.
Filmcrew
Jag ÄLSKAR att jobba on set!!!
time lapse
Matt
Veronica, det var bara för dig jag dök ner i den här iskalla poolen.
Här hade min bikiniöverdel åkt ner till knäna....
Mer bilder kommer upp snart! // Linnea

Tack för lånet av soffan Vicki!

Godmorgon! När jag kom hem igår natt hittade jag inte min mobil. Jag har verkligen inte råd att bli av med den så jag sprang tillbaka till festen vi var på för att försöka hitta den. Ingen mobil någonstans. Veronica bor bara 1 minut därifrån så jag tänkte att jag kunde svänga förbi henne på vägen hem. Dörren var självklart låst. Vad hittar jag i min väska om inte Vickis nycklar? Jag låser upp dörren och går in.. hittar mobilen på hennes vardagsrumsbord och går och lägger mig på hennes soffa. Där sov jag väldigt gott inatt, hon vet inte ens om att jag var där.
Idag blir det jobb med musikvideon igen!
Jag och Andy
Alla bilder ovan är tagna av Annie (grym fotograf). Nu ska ni få se lite stillbilder från själva videon:
Vackra människa!
Jag ska vara med i musikvideon idag. Vi ska ha en rökmaskin över vattnet i poolen så det blir nog riktigt snyggt. Ni får veta mer om det senare. Nu ska jag sätta mig ute på altanen och äta frukost. // Linnea

Julstämning i paradiset

Jag fick mitt EFTERLÄNGTADE kaffe från det bästa cafét här, Coffeebeans.
De har börjat julpynta muggarna, jag och sara kom i lite stämning!
Sara och min kompis Roger i bakgrunden

sååå gott
Ikväll blir det fest! imorgon är det jobb med musikvideon igen! //Linnea

jag ljög visst


Vet du om att det nästan är vinter här hemma Linnéa? Det börjar kännas att julen närmar sig fast det här året finns inte den där skolstressen som gör att man inte hinner ta åt sig av mysiga detaljer. Fast jag vet ju, att vi inte hade fått gjort allt det där vi planerar inför varje jul ändå. Av någon konstig anledning hade vi gjort det på vårt sätt och lagt skulden på någonting som vi påstår inte finns, nämligen tiden. Tack och lov för att saker aldrig blir som man tänkt sig! Visst önskar du lite lite liiite att du vore här hemma i höstmörkret Linnéa? Det är lika mysigt varje morgon man vaknar med en vit gata utanför fönstret och inser att bussen inte kommer gå som väntat:)


// Mika

Inte en enda bild

har jag att lägga upp idag. Jag har ingenting att skriva heller! Haha, får hoppas att Linnéa håller bloggen vid liv. I morgon  skall jag till stallet klockan åtta, sedan gymma med Simon (om han vaknar) och sedan en sväng till stan. Efter det skall Anders ha hejdå-kväll eftersom han åker till Alperna snart. Så imorgon åker termobyxorna på! Det blir en partybil som kör till Tjörn med mig, Yammi, Linn och Mathilda i! Just nu är början på en lång underbar ledighet för min del! Den varar i hela fem dagar! Sinnes! :) Jag skall försöka ha någonting att skriva om nästa gång!

// Mika

Pick Me Upp

Godmorgon! Vaknade precis med mina ipodhörlurar snörade två varv runt halsen. Måste ha somnat med musiken på igår. Nu är jag klarvaken och det är fortfarande tidigt på morgonen här... räcker det inte att jag börjar skolan 8 varje morgon?

De här bilden togs i LA för några veckor sedan. Nu är jag så fruktansvärt sugen på kaffe men vi har inga kaffefilter kvar här hemma. Bra start på dagen det här känner jag.

 

Idag ska jag och Sara gå på stan och shoppa och bestämma oss hur vi vill göra nu i december, vart vi ska bo nästa termin osv. //Linnea

hej

Anders åkte nyss för att handla så att vi kan laga tacos innan mitt jobb. Jag skrev en lapp för att han inte skall glömma något men kom på nu att jag aldrig skrev upp tacobröd... Frågan är om han tänker själv eller om han bara går efter listan?

// Mika

hej

Anders åkte nyss för att handla så att vi kan laga tacos innan mitt jobb. Jag skrev en lapp för att han inte skall glömma något men kom på nu att jag aldrig skrev upp tacobröd... Frågan är om han tänker själv eller om han bara går efter listan?

// Mika

sweet day

Idag spelade vi in en drömsekvens som ska vara med i musikvideon. Allting utspelas i ett poolhus med utsikt över Santa Barbara. Det var verkligen så himla fint där uppe. Jag assisterade Ian med kameran idag, arbetade mest med ljussättningen. 
på väg mot filminspelningen
Andy, jag, Ian och Veronica. Utsikten över SB var hur vacker som helst, kunde inte riktigt fånga den på bild..
Annie and Matt
Ian
Morning light
The girl in his dreams
Nu ska jag sova, man blir trött av att jobba on set...//Linnea

Nytt filmprojekt!

Imorgon ska jag vara assistent camera person till en musikvideo. Ian hämtar upp mig här hemma runt 1. På lördag ska jag skådespela lite i videon också! Jag kommer inte ihåg var artisten hette nu men det var tydligen en kille från LA. Ni får höra mer om det imorgon!
Min bästa kompis här i huset (Max Thedeby) har ett litet synfel...Han är också en kär filmstudent här på Santa Barbara City Collage
jag och sara har en otroligt rolig kväll tillsammans! riktigt rolig..;)
//Linnea

Lilla Lady


Jag saknar dig Feli! (jag vet att du kommer att gå in på bloggen förr eller senare och se detta;)

Jag fattar inte hur man lägger upp videoklipp

http://vimeo.com/15965466
Om ni kommer ihåg så jobbade jag på west beach festival för ett tag sedan.. om ni går in på den här länken så är det en film från festivalen. Jag är med på den ungefär 2 sek i slutet. Killarna som gjort den bor i LA och är riktigt duktiga på film. Kolla in den!

Kontrast


Klockan sju igår morse, för att visa bloggens bredd!


Nu skall jag strax möta upp Ivan och träna, det enda som är kvar på dagens schema eftersom jag redan bockat av att titta på vänner hela förmiddagen:)

// Mika

Superstition

Idag satt jag och Sara på altanen och önskade att det var helg. Olyckligtvis råkade det vara måndag. Aja, man kan inte få allt man önskar hela tiden..
Vi har bestämt oss för att flytta ut ur det här huset nästa termin, så nu är det dags att börja kolla runt efter något nytt. Jag känner att jag kommer sakna det här stället. Det har precis börjat mörkna utanför och vi diskuterar vilken film vi ska se ikväll.
Först tänkte jag läsa lite om olika codec. Kanske lära mig lite om skillnaden mellan MPEG-2 och MPEG-4.. (det tyckte min lärare kunde vara användbart att veta) Detta blir nog intressant läsning för min del! //Linnea

A message in a bottle (sjukt bra låt....inget man tröttnar på??)

Det va en riktigt härlig söndag igår. Som jag skrev tidigare blev jag erbjuden ett modelljobb. Andy, en av mina kompisar här som är grymt duktig på film har fått ett uppdrag från det svenska företaget T-shirt store. Han ska göra en kort film och även ta bilder som ska visas i deras butiker.
Klockan 9 på morgonen åkte jag med Ian och Roy till LA för att hämta upp kameran vi skulle använda. Efter att ha stannat till i LA åkte vi tre timmar norrut till ett bomullsfält i Tulare. I bilen fick vi ett sånt sjukt skrattanfall, längesedan jag skrattade så mycket! Det går nog inte att återberätta så att ni fattar det roliga nu men det handlade om att jag sa she's när jag skulle säga cheese och det ändrade innebörden av min mening ganska så mycket...
Andy in action! (vi står ute på fältet)
Jag måste säga att jag blev riktigt imponerad över hur bra filmklippen blev. Det är roligt att få jobba ihop med så professionella personer. (Vicki, Andy och Ian ta åt er!!!) Jag lär mig så mycket av att komma ut och jobba så här. Egentligen vill jag ju inte stå framför kameran utan bakom den... men det är lärorikt iallafall!;)
Nu ska jag sätta mig ute på altanen och sola! // Linnea

Mysigt avslut på veckan



// Mika

Jag är partysugen!

Åh idag känner jag verkligen för att festa. Jag har tjejerna samlade och allt är helt perfekt just nu. Jag hänger med ut en stund men jag ska upp tidigt imorgon.. har fått ett modelljobb, berättar mer om det imorgon! nu ska vi till La Brezza en sväng:)
Sara, Filippa, jag och Erika
Hoppas ni får en bra kväll!! // Linnea

3 roliga saker från ica

*   En pappa har handlat och packar ihop sina varor. När han är klar ropar han på sin son som springer runt inne i      affären. Sedan vänder han sig till mig och säger: "Min son är som ett barn". Jaaaha, tänkte jag. Vilken
tur...

*   En ganska macho kille handlade och jag märkte på honom att han tyckte att det kostade lite mycket. När han
packar ihop sina varor frågar han om han får lämna tillbaka två pestoburkar. Jag säger att han självklart
får göra det. Då slänger han ur sig: "jag märkte att jag hade det hemma"...

*   Jag frågar en kund om han vill ha något mer efter att jag slagit in alla hans varor. Då svarar han att han skulle
vilja ha en kaffe med mig. Tystnad. Han sa att jag alltid är så trevlig att han nästan skulle vilja bjuda ut mig,
(det sa han som någon slags förklaring till det första antar jag). Jag var tvungen att fråga varför han bara
nästan ville göra det och då sa han att det ju finns en risk för att jag skulle säga nej. Jag tittade på den långa kön som lyssnar på samtalet och sa lågt till honom: "Om jag vore du skulle jag inte fråga, för jag har nämligen
pojkvän
". (I kassan har jag alltid haft och kommer alltid att ha pojkvän). Han tittade på mig och sa att han inte skulle fråga. Sedan sa han att han skämt ut sig och aldrig skulle handla hos mig igen. Det tog ett bra tag innan
jag såg honom efter det. När jag väl gjorde det ringde hans telefon och han sa till sin kompis att han var tvungen att svara för att det var hans flcikvän som ringde.

// Mika

Jagharingenrubrik.se

Jag undrar varför jag är sugen på en totalt innehållsfattig kväll med cola och chips. Är det bara för att en sådan kväll är oändligt långt bort?

Jag drack juice ut ett juicepaket på bussen hem från jobbet.  Vad säger det om min karaktär?

Jag har haft hicka i exakt sju minuter nu. Det sägs att det är någon som tänker på en när man hickar. Jag undrar om jag själv är denne någon eller om det är någon annan som tänker på mig:)

// Mika

River en vacker dröm

Jag vill tacka Ivan för att han lät mig ta hans iPod. Det är alltid skönt att få lite nytt att lyssna på. Lite tråkigt är det visserligen att alla anteckningar jag fört på min iPod under de två senaste åren försvann när han skulle uppdatera den... Men som Linnéa säger, vem bryr sig om hundra år?


Jag har slagit nytt rekord idag! Klockan är inte ens tio och jag har redan varit i stallet, gjort te som jag dricker och satt på datorn. Inte illa! Snart skall jag jobba men innan dess skall jag höja mysfaktorn i mitt rum genom att sätta upp två lampor, smälla upp en garderobsdörr, koppla in kanaler till min tv och fixa med lite nya bilder på väggarna:) Sysselsatt är ordet!
(Väldigt gammal bild, brukar tyvärr inte ha med kameran till stallet speciellt ofta)

// Mika

heey

Idag har jag varit på stranden i minst 5 timmar! Helt underbart väder här nu. Nu sitter jag och funderar på om jag vill festa ikväll eller inte.. Jag är allt lite sugen. Problemet är att ingen verkar vilja ha fest..
//Linnea

skoldagar

Jag älskar schemat på tisdagar och torsdagar. Vid åttatiden på morgonen går jag hemifrån samtidigt som jag lyssnar på radio 103.3 (The Vibe) på min ipod. Det har blivit en tradition att gå förbi skolcafét och ta en kaffe. De som står i cafét känner igen mig vid det här laget och de ger mig alltid en stor kaffe trots att jag beställer en liten. Så himla gulligt av dem! Efter mötet med min film production grupp går jag ner till stranden och spelar volleyboll. Eftersom det är min sista lektion kan jag stanna och spela hur länge jag vill!

Jag har massor av bilder från dagarna vi filmade vårt projekt. Det var sjukt att få filma med red cam, 4K!!!!!
Ben som var regissör betalade för att kunna hyra kameran över en helg! ni vill inte veta vad det kostar...
Jag var first AC, vilket betyder att jag hade ansvar för bland annat fokus samt att byta objektiv.
Nu ska jag sooooova, Night! // Linnea

We should put some D-verb or delay on the chicken.....

Den här dagen har varit aningen hektisk. Jag var i skolan runt 8 och kom hem nu vid 10 på kvällen. Det snurrar av olika Pro Tools termer i huvudet. Jag är så fruktansvärt lycklig över att den här dagen är över och att min låtmix blev bra tillslut.
Det här programmet har jag suttit framför X antal timmar idag..
//Linnea

Besök från Sverige

Mitt audio projekt den här veckan är att göra en egen remix av en låt. Det kan ju inte vara så svårt tänkte jag när jag fick uppgiften, vilket jag ångrar grovt just nu. Jag har haft två veckor på mig. När börjar jag? Självklart dagen innan det ska vara inne och visas upp för hela klassen. Just nu smälter alla olika tracks in i varandra i en enda stor gröt. Pro Tools(ljudprogrammet jag arbetar i) vägrar att samarbeta. Aja, det är kul att få arbeta med orginalen iallafall.. man hör ljud och feltagningar från studion när Marvin Gaye hostar till eller sjunger fel ibland.
Erika och Filippa är och hälsar på från Sverige. De var nere på West Beach och kollade på min volleybollträning idag och sedan gick vi och tog en smoothie på state street. På kvällen gick vi till Sand Bar och åt. Hur mysigt som helst!
//Linnea

We are the ones who're gonna last forever

I helgen så var jag på Marcus landställe på Orust. Vi var ett riktigt gött gäng, som vanligt. Måste börja med att påpeka den sjuka bilfärden från mataffären till huset. Jag och Yammi åkte efter bilen som Tregub körde och vid ett tillfälle blinkade han inte, vilket gjorde det svårt för oss att veta att vi skulle svänga av. Så jag sms:ade till bilen framför att de måste blinka. Efter det blinkade de vid varje liten avfart, även om de inte skulle svänga. Första gången förstod vi inte utan var redo att svänga efter. Tregub lyckades slingra sig fint in på de små vägarna för att lura oss. Efter ett tag blev det bara löjligt, men vad vi skrattade! Och de i bilen framför tyckte att de var roligast i världen som "lurade oss". Tyvärr så missade Tregub den riktiga avfarten så vi fick vända om helt på en skogsväg och då backade vi nästan ner i diket, haha.  
Biiiilder!


Mysig middag!







Det första jag fick höra när jag kom dit var att det fanns disk till mig. Jag tänkte bita mig i läppen och låta bli men kunde inte. Det var jag och Yammi som stod för större delen av middagen och att bordet vi åt på var dukat. Det fanns inga tabletter till diskmaskinen, så vi hällde i lite "Yes" diskmedel...


Jag har gjort bättre saker i mitt liv.


Men ett gott skratt förlänger livet, inte sant? Nu har ni lärt er något idag med!


Yammi och jag tog oss en långpromenad på söndagen


och det enda vi hade med oss var min kamera och ett paket juice.

Trots att Sebbe skrämde livet ur mig när han tryckte upp en nalle mot fönsterrutan, att killarna säger att de har köpt frukost när de har frysen full av panpizza och att ingen orkar röra så mycket som en fena för att det skall bli lite renare så gillar jag dem och är tacksam för de dagarna vi lyckas spendera ihop:) Nu måste du bli avundsjuk Linnèa?

// Mika

Jag är pojken i glasögon Hon var kär i en gång

Ivan lämnade mig på löpbandet (skrev springbandet först, visar hur mycket amatör jag är inom ämnet) och hämtade mig nästan en och en halv timme senare. Spaghettibenen var aktiverade. Jag undrar vad som är bäst när man är på gym; att alla runtomkring en är vältränade så att man får inspiration eller att de inte har speciellt snygga kroppar så att man inte känner sig i allt för mycket underläge. Det tåls att tänka på!

Imorgon är min enda lediga dag på nio dagar, så vet ni vad? Jag tar en sväng till jobbet och inventerar hela dagen. Yiippi:) (det är faktiskt inte så deprimerande)

// Mika

Halloween!

Den här helgen har varit riktigt lyckad. Halloween är sjukt stort i USA!

I fredags var Sara, jag och Petra utklädda till katter.
Vi va på la brezza i början av kvällen sedan åkte vi till IV där alla de stora amerikanska festerna är.
Min och Saras lördags-outfit var lite oklar... Vi hade tänkt köpa något att ha på oss lördag förmiddag men självklart så vaknade vi kl 16.00 på eftermiddagen. STRESS!! Vi rotade igenom Max garderob här hemma och hittade lite rockiga kläder som vi slängde på oss. Så tanken var att vi skulle vara hårdrockare men jag sprang runt på la brezza hela kvällen och sa att jag var en pannkaka? Heeelt normalt? Det hade något att göra med att det stod painkiller på min tröja..
Jag har massor av bilder att lägga upp men jag måste sova nu. Godnatt//Linnea

Just det!

Erika och Filippa har åkt och hälsat på Linnéa! Jag och Linnéas familj (med hennes mamma i täten) slängde ihop ett litet kitt som vi skickade med dem. När vi pratade med Erika första gången skojade vi om hur mycket det lilla paketet fick väga, något som senare skulle visa sig vara fullt allvar. Det hela slutade nämligen på fem, sex kilo? Och vad bestod det av? Jo, godis.


Det här blev första paketet. Sedan skulle Mika köpa resten, bla lite lösgodis som landade på två kilo. Haha. Skumtomtar skickade vi med! Och pepparkakor. Antar att ni inte behöver veta allt...

Så nu älskar hon oss ännu mer:)

// Mika

Halloween?

Nu har jag en helg att dela med mig av. I fredags orkade jag inte släpa med mig kameran längre än till Yammi. Här kommer några bilder på hur jag och de två andra jag laddade med såg ut:


Först såg jag ut såhär, sedan tvingade Jakob och Yammi mig att skita ner mig i ansiktet så när vi anlände till middagen såg jag ungefär ut som vid slutet av en vanlig kväll. Inte för att jag brukar vara svart ner till mungiporna men ni förstår! (förstår verkligen om ni inte förstår) Det första jag sa till folk på kvällen var att det inte var mitt ritkiga hår. Det skulle se så ut och det var verkligen gräsligt, trots det så förstår jag inte varför jag var tvungen att presentera mig med att det inte var mitt-.-


Mika, Jakob och Yammi!

Det blev en ganska tidig kväll. Yammi har världens största säng och jag älskar att sova i den. Vi gick upp tidigt på lördagen pga jobb av olika slag. Det blev en låååååång frukost, det händer inte allt för ofta!

Resten av helgen tar vi en annan dag:)

// Mika

RSS 2.0