I en värld där regnkläder är överskattade

Jag älskar när man är så blöt att man kan sparka vatten från skorna! Igår när jag kom hem från stallet kunde jag vrida ur mina kläder! Idag ställer jag in ridturen tror jag, det verkar finnas oändligt med vatten där uppe. Jag cyklade hem med ridhjälm på huvudet igår, det är så man får göra när man har mycket att skydda! Haha

Imorgon smäller det lite hemma hos Mathilda! Sist jag var hemma hos henne tog vi det här kortet. Det var en jäkligt skum kväll... Haha. Ikväll skall vi storhandla mat som vi skall bjuda på imorgon, vi skall försöka i alla fall!

Killen iklädd lakan attakerad någon minut senare dörren till Mathildas hus, haha. Det är kul nu men då var vi bra rädda!

// Mika

Just a little bit

Nu sitter jag framför min dator på mitt rum för första gången på nästan två veckor. Det känns skönt, det stämmer faktiskt att borta är bra men att hemma är bäst! Jag surplar på en drink som min bror har blandat ihop, haha, fråga mig inte varför. Men den är god! Det är jordgubbar, mynta, citron och gurka i, förutom själva drink drinken då! Nu laddar jag upp lite bilder från Bassholmen där jag var förra veckan. Det är ön utan tv, dator och internet (i alla fall för mig). Någon bättre plats känner jag inte till ännu!


Jag skrämde iväg måsen och räddade livet på den stackars krabban!



Mysig frukost med mysig pojkvän

Torpet






Andeeeeeeeers

Haha, hästtjejen! Givetvis

// Mika


AAAAJJJ!

Det har varit en liten hund på besök här idag och jag tänkte ta en söt "Kenza-Armani"-bild till bloggen. Hunden vägrade att sitta still. Som ni kan se lyckas jag helt enkelt inte så bra med bloggandet....
// Linnea

Gårdagen

Sjukt lång kö in till måndagsklubben igår! Precis när vi ska visa fram legget stänger vakten hela kön. När vi stått på samma ställe i en halvtimma tröttnade vi och drog direkt på efterfest, direkt efter förfesten. Efter en "tre"-minuters promenad var vi framme i Ulebergshamn. Man inser att världen är bra liten när killen bredvid i soffan har bott i samma hus som Linnéa flyttar in i i Santa Barbara om en dryg vecka! SAMMA HUS??? Helt sjukt. Han delade med sig av sina erfarenheten; man ska inte surfa, för det finns vithajar. Man ska inte vara i trädgården, för där bor det en tvättbjörn. För att ta sig till skolan måste man gå på S.B. farligaste gata. Det känns som att det är bäst att stanna hemma? Men det bästa han fick ur sig var när han skulle prata gott om Kalifornien och nämnde att Michael Jackson bor där... Fail på det, roligt när han kom på sig själv! Haha.
Väl tillbaka i Bovall gick vi på en till "efterfest" som bjöd på riktigt goda kakor vid en av sjöbodarna!
Trots att vi inte följde planen och kom in där vi först tänkt oss är vi riktigt nöjda med kvällen! :)

Mysig grekisk middag
På första efterfesten
På väg till andra "efterfesten"
// Mika och Linnéa

Hang with me

Nu har vi äntligen bestämt oss för att vi skall ut i kväll! Jag taggar med Robyn, hennes musik är grym! Nu ska vi gå:) (nödvändigt inlägg) haha
// Mika

Äntligen en riktig ö-dag!

Förra gången vi åkte ut med båten hann vi knappt kasta ut ankaret innan det började regna. Idag fanns det inte ett moln på himlen. Vi lade till på samma klippa som vi gjorde första gången vi tjejer fick åka ut med båten helt själva. Jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det. Vi åkte först och främst med alla fendrar utanför båten och letade hysteriskt efter en ledig klippa. (Det var uteslutet att lägga till i närheten av våra föräldrar, vi ville ju vara helt självtständiga). När vi väl hittade en ledig plats kastade Malin ankaret över 60 meter från klippan. När vi åkt halvvägs mot den tog repet slut... Tur att övning ger färdighet, idag gick allting bra! Nu ska vi iväg på middag. Mika hälsar :) //Linnea

Vadå rubrik?

Jag är pigg som bara den! Min plan var att inte sitta vid datorn för att det är lättare att somna om jag inte gör det men eftersom jag inte klarar av det är det tur att jag har en reservplan: att sitta vid datorn! Haha, Linnéa ligger och sover i våningen över mig och hon pratar som vanligt i sömnen! Hon är inte så tydlig med sitt budskap men hon sa nyss någonting som lät som "pappa, jag behöver mer tejp"? Shit vad jag kommer sakna att behöva bita mig själv i armen för att inte väcka henne när jag skrattar åt henne! Hon åker om mindre än två veckor den lilla rackaren, till the United States of America!

Imorgon (idag) hoppas vi på bra väder så att vi kan åka ut på havet och sola och bada! Nu satte det sig precis en stor pappalångben på skärmen som är enda ljuskällan i rummet! Jobbigt, den blir säkert ledsen om jag flyttar på den, vilket är ganska dumt eftersom den hamnar i sängen då. Framförallt så flyger den nog bara tillbaka! Men jag klagar inte, alltid kul men trogna bloggläsare, även om de har sex ben och vingar...
Jag tror vi är bäst // Mika

Tystnaden som uppstår när ingen pratar...

Den har vi fått känna på idag. Tjejerna var över för att diskutera gårdagen, men det slutade med att alla somnade! Nu ska vi äta frukost i form av middag :)
Bildbevis på att vi dansade igår. // Linnea och Mika

Sommartider

Det blev aldrig Smögen igår.. Vi började kvällen på badholmarna, fortsatte vidare till Hunnebo (Kanten), beskådade ett fantastiskt 50meterslopp mellan Erika och Jacob, fick ett telefonsamtal av en norrman, åt ostbågar och somnade i våra egna smulor.
Vi ögonblicket innan högtalarna dog...
Vi två, ögonblicket innan högtalarna dog....
Filippa och Sara
Filippa och Sara
Filippa
Jag (Linnea) och Mauritz
Jacob
Badholmarna
Max och Oscar, två trogna läsare bad om att få ta en bild.
///Linnea och Mika

Were is she?

Tänkte bara skriva att jag redan tappat bort Linnéa! Utsvulten slog jag mig ner och åt med hennes mormor och morfar och nu är hon...gone? Borta med vinden! Vill också påpeka det hon skrev med att hon "hämtade" mig vid bussen. Jag vet inte men i mina öron låter "hämta" som att man på något sätt transportetar något (mig), men hon gick bara bredvid mig hela vägen till huset! Nu taggar vi på utgång!
Glad sommar önskar Mika och Linnéa, haha:)
// Mika

Mika is here!

Nu har jag precis hämtat Mika vid busshållplatsen och ska hoppa in i duschen. Ikväll blir det Smögen igen. Mika måste återhämta sig efter Bassholmen??? (Sveriges lugnaste ö)
Filippas brygga
Filippas brygga
// Linnea

Godmorgon :)

Vaknade precis och beger mig till Filippas brygga och möter upp de andra tjejerna.  
//Linnea

Du tar hand om bloggen den här veckan...

Jag har haft helt underbart i Bovall de här veckorna! Jag vill aldrig åka härifrån... (som vanligt) Om två veckor åker jag till andra sidan jorden.. Det känns helt overkligt.

Say hello to my little friends :)


De bor bara fyra och en halv Melissa Horn låtar bort om man cyklar snabbt! Det är faktiskt skönt att behöva ta sig till dem varje dag!



Flubber

Sheriffen


Jag tror vi är bäst // Mika

Bovall

Erika :)
// Linnea

Hej alla 849862598 läsare!

 





En Plats I Solen

Jag måste bara skriva hur bra Kents nya album "En plats i solen är" är! Jag vet egentligen inte hur länge musik är ny, enligt radiokanalerna är den ju det i evigheter! (Hörde senast igår att Ambitions är en nyhet! Vad hände där?)
I alla fall, Kents senaste album! Det har varit ute i några vekor nu och det är verkligen ett album i sann "Kent-anda". Jag är så glad! Jag borde verkligen sova för jag jobbar tidigt imorgon men jag kan inte sluta lyssna på det! Första gången jag lyssnade igenom låtarna fastnade jag för den sista, Passagerare, så det var mest den som gick på repeat. Men nu går hela albumet om och om igen, det är så fruktansvärt äckligt bra att jag inte vet vad! Haha, det var allt jag hade att säga, nu kan jag sova lugnt! Ge det en chans, även om ni inte gillar Kent;)

Kent – Passagerare


En av alla platser i solen, Bassholmen! :)

Jag tror vi är bäst // Mika

Det Första Inlägget Ever!

"Jag har aldrig tidigare bloggat i hela mitt liv, trots det så verkar jag klara av det bra än så länge. De bloggare som jag känner säger att det är lätt att blogga och det stämmer säkert. Mitt enda problem är nog tiden, det finns alldeles för lite av den. Men med lite positivt tänkande och bra prioriterande så ska nog även det problemet vara ur blogg-världen snart." Bla bla bla!

Ungefär så har jag börjat alla mina tidigare bloggar; med att skriva att jag aldrig bloggat innan. Nu har jag kommit på mig själv och tänker inte ljuga längre! Det här är inte min första blogg, jag har nog bloggar på alla de vanliga bloggsidorna (det är också den enda anledningen till varför jag bloggar tillsammans med Linnéa, blogg.se lät mig inte öppna ännu ett konto här så jag behövde henne!). Fast den här bloggen skiljer sig från de andra med hästlängder eftersom den är "offentlig". Jag kan däremot säga, utan att ljuga, att jag inte kan någonting om att blogga. Själva skrivandet är väl inte så svårt men det här med att göra snygga inlägg lär dröja... Haha, tur är det väl att det är insidan som räknas!

Idag skall jag jobba, precis som alla andra dagar. Imorgon börjar jag på min fjärde heltidsvecka. Förvånandsvärt nog har tiden gått fruktansvärt fort, jag trodde att de här veckorna skulle krypa fram. Igår började jag sju på morgonen och eftersom jag var själv hemma innebar det problem. Jag vaknar nämligen inte på morgonen, inte av klockor och telefoner och annat materiellt. Så jag satt uppe i fredags med planen att jag skulle dygna för att inte försova mig till jobbet. Klockan två var jag såpass trött att jag gick och la mig i alla fall, men inte utan en lösning! Trodde jag... Linnéa lovade att ringa och väcka mig runt fem på morgonen, innan hon gick och la sig efter sin utekväll i Smögen. Men ringde den trogna gamla vännen? Nej. Jag har mig själv att tacka att jag av en slump vaknade strax efter fyra. Sedan satt jag på balkongen och lyssnade på musik i två timmar innan jag gick till jobbet. Att jag bara sov i två timmar märkte jag när jag skulle gå hem från jobbet på eftermiddagen. På väg till bussen ringer jobbtelefonen som av någon anledning ligger i min skinnjacka, det behövdes hjälp i kassan. Skrattandes åt mig själv gick jag tillbaka med telefonen, jag hade aldrig överlevt kvällen med den i mitt hus! Haha.

Jag har inga passande bilder från mitt kära jobb men jag älskar bilder av alla dess slag så jag lägger upp några från midsommar! Nu måste jag kila, Ica väntar! :)



Midsommarlunch :)


Kökspersonalen och en snubbe som dricker öl...



Jordgubbar med grädde!


Midsommar i Fjällbacka! :)

Jag tror vi är bäst // Mika

RSS 2.0