"jag slängde bort nån slags vän"


Idag fick jag med mig Ivan till stallet efter en förvånandsvärd lätt övertalning. Han tyckte att det var jättemysigt. Sedan gick vi till gymmet och lyfte på några vikter innan vi ansåg oss vara värda att åka hem. På något sätt kom vi in på Håkan och hans musik flera gånger och vi konstaterade så mycket som att hans låtar är helt galet bra. Ivan har varit snäll och köpt biljetter så att vi alla kan gå och lyssna på honom tillsammans i sommar! (med alla så menar jag alla i hela världen, så stort hjärta har Ivan)

//Mika

i feel it in my feet on the streets


Jag behöver ett nytt år och tajmingen hade inte kunnat vara bättre! Inte för att det här är ett dåligt ett utan för att jag är kär i nystarter! Visst, jag kan göra varje dag till början på någonting nytt men det gör jag ju inte. Jag behöver en lite mer konkret start, som går att ta på. Ett nytt år ger en verkligen inga utvägar från att tänka bort allt gammalt och tänka in allt nytt. Jag och Linnéa borde verkligen sätta oss och göra listor med, bara för att vi alltid gör det. Rad upp och rad ner med orimliga mål som vi kan skratta åt senare i livet. Jag skall sätta upp riktiga mål med, sådana som skall uppnås. Jag känner att 2011 (ovant) är året då det händer! Vilket år!

Alla som är taggade på stallet i -15 grader imorgon bitti räcker upp en hand!

// Mika

Pinsamt


Jag vet att man inte skall skämmas över sina kompisar för det spelar ingen roll vad andra tycker. Men när jag och Linnéa skulle gå på stan så tog hon på sig sina solglasögon på väg till bussen: "Vadå, det är väl sol?". Jag har försökt förklara för henne att man inte använder det här hemma i det här vädret men hon vägrar acceptera det. För mig går det an men vad tänker alla andra som ser oss vandra längs med de snötäckta gatorna under en iskall himmel som inte ens hintar om lite sol?

// Mika

hej mitt vinterland

Än har jag inte lämnat in min kamera, trots att jag borde eftersom blixten inte fungerar. På julafton var jag ute och fotade i sjutton minusgrader. Det tog inte många minuter innan jag skrek och sprang in igen. Vi fick skippa skidåkningen den dagen med tanke på hur kallt det skulle vara uppe på berget om det var iskallt nere i stan.





Här står jag, inte alls speciellt uppställd, för ett spontanfoto på självaste julafton:)
Finns det något bättre än jul?

Over and out // Mika

God Jul

Zebulon<3
Bovallstrand på juldagsmorgon
family<3
After sail? // Linnea

God jul :)



Jag vill bara önska alla en riktigt god jul! Eftersom jag inte har min mobil är det ingen som kan försvänta sig att få något av mina påhittiga julsms. Nu drar jag mig undan från bloggen i några dagar! Stay cool.

//Mika

Klockan är strax efter åtta och Linnéa sover...


hej Linnéa:)

Idag har jag tagit ledigt! Jag och Linnéa skall gå på stan och bara göra det vi känner för. Hur härligt som helst! Hon gick precis förbi här med sin hund men jag tackade nej till att lämna min frukost och ge mig ut i de tretton minusgraderna. Vilken dålig kompis jag är. Fick dåligt samvete så jag skriver det här!  (jag kan ju inte skicka sms till henne)

//Mika

I'd rather be with you

Mamma säger alltid, att har du klarat en dag så klarar du en till. Alltid lika länge till som du redan avklarat.

Man vet redan innan att saknaden kommer vara stor. Att bara en dag utan kommer att vara en dag i rena helvetet.

Men så kommer dag ett och man överlever. Till sin förvåning även dag två. Sedan har det gått 20 iPodfria dagar och man är fortfarande lika levande.

Att vara utan en iPod eller mobil är katastrof. Det vet alla. Om mobilen skulle laddas ur under en utgång eller runda på stan så går jorden under. Det är sant, den gör det men bara i några dagar. Sedan vänjer man sig. Inser att det inte är så farligt och i mitt fall, att livet är ganska så bra ändå.

Men så kommer comebacken och det känns som att man har något extra i livet.

Igår fick lyssna mig tills sömns på min iPod igen efter nästan tre veckor sedan sist. Passande nog var första låten den gav mig "I'd rather be with you".

För även om jag klarar mig utan så insåg jag att jag rather be with, than without my iPod.
Varför klara sig utan saker bara för att man kan?
Precis.
Och min iPod vill hellre vara med mig än med någon annan! Det är bara jag som skriver godnatt till den på dess antecknigar innan jag somnar:)


(med Joshua Radin)
// Mika

hej igen

Jag kan alltså fortfarande inte radera inlägg. Det här råkade jag skapa och nu får jag inte bort det. Jag funderar på att anmäla det, då kanske det försvinner?

Ibland bara skrattar jag med mig själv. Helt galet.

// Mika


Hej söndag

Idag glömde jag borsta tänderna innan jag gick till jobbet så istället tog jag ett vitlöksbröd till frukost.
Hur tänker jag då?
Tänker jag ens?

Utgången igår var awesome!

//Mika

Säkert

Jag har äntligen hel igen! Det är egentligen allt jag har att säga. Jag älskar dig Mika, mer än allt annat! Det är så skönt att vara hemma och få prata ut om allting. Du är verkligen den som förstår mig i allt. Jag har saknat att skratta med dig. Det är så många gånger jag stöter på interna skämt som jag vet att du hade skrattat åt så fruktansvärt mycket. Det roliga är att jag blir tvungen att stå och skratta för mig själv allt för många gånger när inte du är med. Ingen annan fattar. Jag vet hur roligt du hade tyckt att det var. Du är den bästa<3/ Linnea

allt är som vanligt

Igår fick jag klia henne på ryggen tills hon somnade. Vad jag inte tänkte på var att hon hade varit vaken i omänskligt många timmar och somnade illa kvickt. Jag hade alltså inte behövt klia i en kvart...
Nu ligger hon och sover, som en stock. Jag borde ta mig in till stan och köpa de sista julklapparna men tanken på hur mycket folk jag kommer behöva trängas med skrämmer mig. Så istället tänkte jag göra en riktigt ordentlig frukost och sedan väcka Linnéa. Frågan är bara om jag får liv i henne? Eller kanske snarare om jag borde låta henne sova?
Jag tror jag sitter kvar här och surplar på mitt kaffe lite. Man ser inte det på bilden men det snöar. Sådär som det gör i filmer, stora vita flingor som singlar ner:) Jag är bara allmänt hög på livet och stolen jag ligger i är sjukt skön.
See you later dudes // Mika

skön låt

Jag tror att den här låten är lätt att tycka om. Det är inget speciellt med den, den är bara soft.
But backseat love don't move me

// Mika

Som att tappa andan vid stupet


Linn frågade mig idag hur det känns att Linnéa kommer hem snart. "Vadå, skall det kännas?" tänkte jag och ryckte på axlarna. Hon har inte varit borta från mitt liv bara för att hon bott långt bort. I samma ögonblick som jag sa att fyra månader gått i ett naffs så insåg jag hur det känns. Det känns underbart. Jag är inte halv utan henne men jag är definitivt hel med henne.

Jag är nog en människa som hellre gråter av lycka än motsatsen. Jag känner på mig redan nu hur ledsamt glad jag kommer vara på fredag när jag har henne framför mig. Det låter löjligt klyschigt, jag vet, men i vissa lägen är faktiskt livet precis sådär löjligt klyschigt.

Jag påstår inte att vi har det generellt bästa man kan ha men för oss är det det bästa. Jag vet att ingen har det vi har. Jag slås gång på gång av hur lyckligt lottad jag är. Jag vet att jag alltid har henne. för drar hon ner mig i skiten, drar hon ner även sig själv.

Att ha varandra på avstånd så som vi har haft, det tror jag bara stärker. Om vi skall hänga ihop hela livet funkar det inte att stå på varandra. Det sjukaste är att jag glädjs så mycket som jag gör över hennes liv. Jag tänkte att jag skulle vara avundsjuk och framförallt önska hem henne. Men nej, jag kan helt ärligt säga att jag vill att hon är precis där hon själv vill vara. Tråkigt bara att hon valde Kalifornien så att jag måste åka dit och hälsa på henne;)

Som vanligt måste jag förklara mina egna inlägg; det här är inget känslosamt inlägg. Eller kanske. Jag blir verkligen peppad av vårt oslagbara team. Häromdagen pratade jag med en yngre tjej som gått på samma skola som oss och hon sa att jag och Linnéa gav henne hopp om riktig vänskap.

Jag har ingeting att säga, bara att jag har det bästa i världen, en del i det. För en gång skull skryter jag.

"Två dagar tills jag inte ser dig mer, så känner jag." Det finns inga ord Lolli:)

Och att Linnéa inte skriver om mig betyder inte att hon inte älskar mig. Det betyder bara att hon inte skriver om mig. Förresten så handlar det här om oss och eftersom jag redan skrivit det här behöver ju inte hon med göra det:)

(Bilderna är tagna för att markandsföra vår gamla skola, dock har jag redigerat dem rejält)

//Mika



två dagar senare...

Tanken var från början att Linnéa skulle få lite julstämning där borta men nu hinner hon nog inte se det här förrän hon är hemma och här är det redan julstämning.

Det här  för övrigt var på den tiden då jag och Linnéa gick luciatåg på Scandic tidigt på morgonen för att sedan springa längs med Avenyn i lucialinnen för att hinna med våran buss, så att vi skulle hinna med skolans luciatåg. Lucia utan att stressa ihjäl sig var ingen Lucia. Året efter det då filmen spelades in stod jag längst fram med kronan på huvudet. Hur var det Linnéa? Fint? Jo, det var fint:)

(Det bästa är att Björn hittar på egna texter till alla låtarna. Troligtvis förstår bara vi som var med vad han sjunger...)




// Mika

hjälp min skrivare

Jag har gjort en fin strukturerad lista över olika alternativ till skidresa. Nu, helt random, strejkar min skrivare. Jag har skrivit ut saker hela kvällen och när jag kommer till det enda som faktiskt är lite nödvändigt så lägger den av... Betyder det att jag måste sätta mig vid datorn klockan sju imorgon bitti och försöka lösa problemet? Jag tror det:)

// Mika

Hur länar man en låt? Jag bara undrar Mika...

// Mika

Kickstart på veckan

Ibland går det lite segare än vad man trott. Jag försöker ladda upp ett youtubeklipp, dagen till ära med temat Lucia. Det verkar som att klippet blir tillgängligt först imorgon, men vad gör det egentligen?

Ritkigt go vecka för övrigt. Jul på Liseberg, lussebullsbakning och julklappsshopping väntar. På onsdag skall jag äta frukost och försöka planera en skidresa med Linn, Larne och Yammi. Är sjukt taggad och hoppas vi lyckas få ihop det med jobb och skola. På fredag kommer Linnéa hem! Imorgon skall vi försöka planera min resa till henne, som just nu vinglar på ett ben. Blir det inte förr så blir det senare.

Jag gillar måndagar! De gör mig glad! Då ser jag hela veckan framför mig:)

(Här skulle jag läna en låt men det lyckas jag inte med, tar den imorgon den med!)

Nu: sova
8:00: jobba

// Mika

Glad Lucia

Jag vill bara nämna hur dåliga jag är på att gå upp ur sängen vissa dagar:)

Och så tycker jag att det var väldigt bra att du skrev inlägger innan Linnéa, så att vi vet!

BLOoooogggg

jag ville bara nämna hur dålig jag är på att blogga. ciao//Linnea

Give me a sign If you love your life


Linn och Johan, djupt samtal!

Barney, Willie, Mika och Kim.



Världens vackraste människa. Och Linn.



Den här bilden är ganska sjuk eftersom alla är på väg åt olika håll...

Kim, Gabbe, Sara och Yammi!

Lucas är sugen!

Kvällen bjöd på en hel del dans. Gabbe och William visar hur man gör.

Sista bilden får Maria och Lucas stå för:)

Igår sa jag till Yammi att vi bara skulle sitta på något ställe en liten stund så hon räknade med att ta bussen hem vid elva. Att hon trillade in genom sin ytterdörr sex timmar senare är ett tecken på en bra kväll! Linnéterassen, Barsidan och Nefertit. Vi var ett gött gäng och jag måste säga att vi höll ihop väl! När ena stället stängde var ju alla så illa tvugna att förflytta sig till nästa! Jag och Yammi åkte hem till henne och åt julskinka och somnade två timmar innan det var tänkt att vakna igen. Det sista Gabbe säger innan vi skiljs åt är: "Vi ses i stallet klockan två imorgon!". Ingen förstår nog varför, jag orkar inte förklara! Haha.

Om du ser det här Johan, så ring mig!

// Mika

hej igen

Nu är jag arg på mig själv. Sådär så att jag kan be mig själv dra åt sämre håll. Jag hittar inte kvittot till min kamera som jag tänkte lämna in idag. Jag har verkligen grym ordning på mina papper och jag har en mapp för lite seriösare kvitton men det ligger inte där i... Jag vet att jag för några veckor sedan uppmärksammade det och la det på ett ställe som jag inte skulle glömma! Oh, hatar att jag tänker ett steg före mig själv! Det hade verkligen varit bra om jag hann få tillbaka kameran innan jag åker till USA.

Skall ladda upp lite bilder från igår, så blir jag glad igen:) Sedan skall jag julstäda mitt rum (fråga mig inte varför jag kallar det för det) och leta rätt på det där kvittot!

// Mika

Det blir högklackat i alla fall

Idag har jag tänkt att det är söndag hela dagen men icke det! Planen var att jag skulle köpa julklappar och till min hjälp hade jag tänkt ha Lucas. Men vi lyckades inte så bra. Han hittade en och jag hittade noll. Istället drack vi kaffe och tittade på Narnia. När jag sa att jag och Linnéa har en blogg suckade han bara och sa "neeej-.-", haha. Jag kan skriva vilken skit jag vill om honom här, för han kommer aldrig läsa det ändå. Nu är jag bara hemma och vänder för att åka in till stan igen.
Jag gillar att Lucas är en sådan kille som ringer och av artighetsskäl säger att vi kan äta där jag vill. När jag säger att jag inte har en jäkla aning och att jag trodde att han skulle hjälpa till så säger han "okej, jag ringer om fem minuter och säger var vi äter". Det är något i det jag gillar, haha. Jetzt, ausgang!

Linnéa, jag har en bild på det sjukaste! laddar upp den här imorgon!

// Mika

Hej

Idag väckte min mamma mig kvart över fem. Jag har faktiskt ingen aning om varför. Så sedan dess har jag varit vaken. Nu står klockan på sex.noll.noll inför morgondagen så det är kanske läge att sova. Efter jobbet var jag och åt julbord med min familj i stan, det var mysigt och jag är mätt:)

// Mika

Mvh Mika




JUlbak


Jag var fullt redo för stort julbak efter att jag inhandlat allt nödvändogt!



Jag insåg att mitt nyttiga liv fick ta en paus...


Mattis hackar istället för att köpa hackat (fast jag fick ta över och slutföra jobbet-.-)


Mathilda steker socker, sirap och grädde, haha!




Yammi slickar choklad på mig och Mattis är som vanligt på hennes sida...


Mjöl.

Snygg tjej har jag hört!




Ganska så gött resultat. Problemet är bara att man äter samtidigt som man bakar så när allt väl är klart vill man inget ha! Men det är mysigt och hör julen till:)


Yammi gjorde en superstor lussekatt till mig men jag hann äta upp halva innan kameran kom fram. Sedan är kameran värdelös också!

Dagen har varit go, som Yammi säger. Dagen började med att jag och Ivan tog oss till gymmet i sömnen sedan har jag bara hunnit med mys hos Mathilda, vilket verkligen är tillräckligt. Vi tänkte bara ses en stund på dagen men det tog visst hela eftermiddagen och kvällen med. Efter att vi druckit oss mätta på kaffe la vi oss på varandra och tittade på "Sagan om de bannlysta" innan jag och Yammi gick till spårvagnen som vi missade! Nu skall jag sova så att jag orkar jobba klockan sju! Jag vågar inte säga vilken julmusik jag lyssnar på för de andra säger att den är töntig! Later dudes:)

// Mika

Jag älskar att "wanna" är rödmarkerat i inlägget innan! Haha

// Mika

Tio låtar idag


Och fjorton meningar från dem. Alla mina spotifylistor är galet långa så jag kände att det var bättre att slänga ihop några få låtar så att någon människa har en chans att ta sig igenom listan, vilket jag rekommenderar. De här låtarna är de jag lyssnat på flest gånger idag, förutom alla jullåtar som spelas på Ica! Enjoy:)

 

7 december 2010 <--------------  Här har ni de tio låtarna!

 

// Mika


I have heard it os modern to be simple


Jag har kommit på det nya. Den nya trenden. Tråden i ännu ett nytt liv.
Kan vara för att det stod på en mugg jag drack ur på jobbet idag. Kan också vara för att det känns rätt just nu.
Från och med nu skall det vara enkelt. Inte tråkigt enkelt, nejnej, bara bra enkelt. Det är hur bra som helst! Jag har aldrig tänkt så innan men nu skall jag ha det ordet i huvud varje gång jag står inför ett val. Don't have to do up-and-downs, turning-arounds utan bara gå rakt fram. Det är ju ändå dit jag skall. Jag är den mest inveklade människan i mitt liv och ibland blir jag trött på det. Lite för mycket onödig tankeverksamhet i många sammanhang. Nu äter jag mango, det är det nya godiset. Haha, jag kunde inte låta bli när jag märkte hur perfekt mogna mangosen som åkte förbi mig i kassan var:)

// Mika

Min andra halva pluggar i Santa Barbara...



En gammal lärare till mig kom in på Ica igår när jag satt i kassan. Hon frågade:

"Så Mika, vad gör du nu för tiden förutom att jobba här?"

Jaadu...

"Jag jobbar här hela tiden i hopp om att komma på vad jag vill göra med mitt liv. Men Linnéa är i USA och pluggar och jag skall åka till henne snart!"

Det tyckte hon var mycket roligare så vi pratade om Linnéas liv istället. Det ger även mig pluspoäng. Haha. Jag tycker personligen inte att mitt liv är trist, även om hon verkade ha högre förväntningar på det. Förhoppningsvis är det jag som skapat hennes förväntningar!

// Mika

You're everywhere to me

Aaah jag saknar dig Ivan! Snart ses vi :)

Men tjejer...







Igår var det tjejkväll hemma hos Yammi. Åtta glada själar runt ett bord med goda drinkar och god mat! Det blev en mysig kväll när det snöade ute samtidigt som vi satt inne och pratade minnen från våra skidresor. Vi kom även på en del framtida planer som vi skall försöka ta tag i. Yammi berättade om sin senaste fylla vilket var sannerligen underhållande! Jag, Linn, Yammi och Mathilda drog oss in mot stan och de andra åkte hem. Mathilda stupade strax utanför Yammis dörr när vi skulle gå. Hon låg med huvudet nere i snön och förstod ingenting. (Jag tror att hon har vänt sig om på bilden.) Utgången var i världsklass!

// Mika

The letter falls from his hand

I spilled the ink across the page trying to spell your name
So I fold it up and I flick it out
Paper Aeroplane
It wont fly the seven seas to you
Cause It didn't leave my room
But it awaits the hands of someone else
The garbage man


Det finns så mycket som vi vill uppleva i våra liv. Jag älskar den här låten för den påminner mig om att allt är möjligt och att vi ska våga följa våra drömmar. Ingen annan gör det åt oss. Det är vi själva som måste skicka iväg brevet.
Om du inte har någon bok att läsa för tillfället så tycker jag att du ska läsa Alkemisten, skriven av Paulo Coeloh. Det är en av mina absoluta favoritböcker// Linnea

A dream within a dream

Det är helt sjukt vad mycket jag har fått göra här i USA. Filma med Red Cam är en av det roligaste sakerna jag gjort sedan jag kom hit. Folk som har läst film här på skolan i 3 år har inte ens fått chansen att filma med Red. Det beror ju såklart på kostnaden. Jag är lyckligt lottad! Hela vårt filmcrew åkte iväg över en helg och filmade. Vi gick upp 5 på morgonen och beställde en massa kaffe och mat från Starbucks så att det skulle räcka hela dagen. Åh jag vill spela om den helgen nu!
Ben was director
Det började regna under inspelningen..
Film crew
You are not wrong, who deem
That my days have been a dream;
Yet if hope has flown away
In a night, or in a day,
In a vision, or in none,
Is it therefore the less gone?
All that we see or seem
Is but a dream within a dream.
Sound
"Mary"
"Adam"
hahah så skön
Han var livrädd där uppe...Det var längesedan någon gick upp för de trapporna.
Vad gör man inte för att få bra ljud?
Nu är filmen snart färdig så det finns inte så mycket kvar att göra.
Jag har hoppat in som ljuddesigner för det andra filmcrewet i min klass nu. Jag är den enda där som kan jobba i Pro Tools och med tanke på deras audio så kan det nog behövas någon i gruppen som vet hur det programmet fungerar... Vet inte hur jag ska kunna lösa det där på en vecka men det återstår att se. Jag kommer att få spendera alldeles för många timmar på det arbetet, den saken är iallafall säker;) Men jag gillar deras film så det ska bli kul // Linnea

Det skulle inte bli riktigt så många ord...

Jag skrev precis ett riktigt kasst inlägg som jag tog bort. Det blev luddigt och lät som att jag hatar livet för att jag är ensam, vilket inte alls var det jag ville få fram utan snarare motsatsen. Jag vill bara få sagt att jag vissa stunder känner mig som den enda människan på jorden. I mitt eget huvud kommer jag alltid att stå i mitten, allt i min värld har med mig att göra, annars hade det inte funnits i min värld. Idag gick jag på stan "ensam" i tre timmar och jag tycker inte alls att det är jobbigt att inte ha någon att prata med. Nej, jag gillar det. Jag kan gå uppför avenyn och känna hur underbart livet är när snön faller ner. Allting händer runt omkring mig och jag diskuterar det med mig själv. Det är så skönt att känna att man inte är ensam så länge man är med sig själv, jag är lika mycket en människa att räkna med som alla andra. Jag förstår om jag kanske låter korkad men ibland får jag en kick av mig själv! Jag är verkligen en ensamvarg. Det betyder inte att jag inte är i behov av andra männsikor, bara att jag klarar mig bra på egen hand så länge jag vet att jag har de jag behöver vid de tillfällen då det behövs. Jag är trots allt den människa jag kommer behöva leva med hela livet ut och vet ni vad? Jag hade inte hellre valt någon annan om jag så fick välja blans jordens alla människor.

Det här är inte heller något djupt inlägg. Det är bara ett inlägg jag skrivit för att det gör mig glad:)


Det snöar utanför mitt fönster och jag kan inte riktigt förklara. Det känns bara som att livet ligger framför och att det blir precis vad jag vill att det skall bli. Jag har börjat ta tag i saker inser jag nu! Pluspoäng! Och mitt i allt sitter jag, här, och dricker te och lyssnar på musik! (Jag kan inte ta några bilder med min kamera så det fick lbi en från förra vintern.)
Och just det, jag har ingen mobil! Haha. Jag lämnade in min för åtta veckor sedan(!!!). Den var ny men gick sönder för en andra gång. Så idag gick jag tillbaka med min lånetelefon för att kräva jag vet inte vad. Då visade de sig att de haft mobilen lagad i butiken i sex veckor men att de glömt kontakta mig... Jag blev less och sa att jag inte ville ha den, så jag fick pengarna tillbaka. Kände mig sjukt nöjd. Jag har aldrig förstått mig på mobiler ändå så. Jag hann inte mer än att ställa mig i rulltrappan innan jag frågade mig själv varför jag tyckte att jag löst det så bra. Nu har jag ju ingen mobil alls istället... Haha.

// Mika

Audio

Detta är en Radio Drop som jag har gjort i Pro Tools. Tänkte att det kunde vara kul för er att lyssna på lite av det jag gjort. Filip var med i studion och jag spelade både min och hans röst. Det är en aning konstigt budskap i den.. (det kallas nog brist på fantasi;)

Okej, en dålig sida

Jag spara mina sms. Faktiskt så sparar jag på allt som jag anser betyder någonting. Jag skriver verkligen inte av alla sms jag får men jag samlar dem jag vill spara så när jag väl måste göra det har det blivit många. Nu måste jag göra det eftersom jag tänkt lämna in min lånetelefon imorgon, jag vill inte ha den mer. Så nu kommer jag sitta här halva natten och knappa på tangentbordet. Fast allting har två sidor och den bra sidan kommer fram när jag om några år vill ha tag i något gammalt sms. Det har faktiskt hänt ganska många gånger. Så jag ser det inte som en dålig egenskap, bara lite oskön för ögonblicket.

// Mika

power

Läste en artikel i någon tidning om någon som gjorde något. I en liten ruta stod det här:

Bra tanke
Power of doing.
Power of being.
Bra känsla
Frihet. Här. Nu.
Bra handling
Älska.

Jag hade inte svarat likadant själv men jag gillade det nog! Annars hade jag antagligen inte skrivit om det här.

// Mika

Årets mysigaste månad börjar nu!



Det är obehagligt hur fort tiden går! Idag är det första december och ingen är gladare över det än vad Mika är. Dagen var väldigt oplanerad och började med frukost till julkalendern och efter en lugn förmiddag blev det träning. Det finns inget bättre än att komma till gymmet och se att det är tre par skor i entrén, mitt på dagen är bästa tiden att träna! Ännu bättre hade det varit om jag hade haft min iPod med mig, men den har Sara lånat med sig under sin spontanresa till Gran Canaria, haha.


Sedan blev jag inringd på min lediga dag och spenderade eftermiddagen och kvällen på Ica. Nu skall jag sova så att jag kan börja jobba klockan sju igen. Någonting jag själv förvånas över är att jag inte tycker att det är jobbigt, jag tycker om det:)
Fast det borde vara olagligt att börja så tidigt att man missar julkalendern på morgonen! Hihi. Jag får nog acceptera att det är så vuxenlivet är, det har sina brister...

// Mika

We got everything here babe

Idag spelades den här låten på radion när vi åkte bil. Jag blev sådär glad som jag blir när jag hör en låt jag kan men som jag inte kan koppla till någonting mer än att jag kan den. Jag visste inte att den gick på radion! Lyssna på den:)

Vincent – Baby Hurricane

//Mika

RSS 2.0