Snurra min jord igen

Idag har jag och Anders fångat dagen! Först åkte vi till Skärhamn för att rädda kvällen genom att köpa räkor eftersom fiskbilen i Kållekärr var stängd. Efter det tog vi vårt pick och pack och gav oss ut på en långpromenad. 
Vi har också hunnit med en kantarellsmörgås som Anders pappa plockat (dock har han inte plockat brödet). Nu skall vi snart äta räkorna och titta på Anders favoritprogram: Kungarna av Tylösand. Imorgon börjar jag jobba klockan sju på morgonen, åter igen frågar jag mig själv varför jag då sover på Tjörn?
// Mika

Ett inlägg skrivet i sömnen

Varför blir jag avundsjuk när jag läser om alla andra som skriver på sina bloggar att de dricker kaffe när kaffe är det enda jag bloggar om? När jag slog på datorn efter jobbet  vid tiotiden så var jag fast besluten om att
jag skulle stänga av den och lägga mig halv elva. Det tänker jag fortfarande göra! Sov gott!

Jag hittade ingen bild där jag dricker kaffe. Det här är en gammal bild från en av alla kvällar jag och Linnéa har spenderat på Le Pain:)

// Mika

Skööööön

Rasmus Seebach – Glad igen

Idag är en sådan dag då jag drar på mig myskläder och går till jobbet. När jag kommer fram skall jag dricka kaffe med mycket mjölk i:)

// Mika

Crap också!

Kaffe över tangentbordet! Är det ännu ett fall för hårtorken Linnéa?
Nu föll mitt liv samman.
Hade jag fått svära hade jag gjort det nu!

// Mika

"Jag vill skapa ett inlägg"

Idag har jag pratat med Linnéa och jag kan väl inte säga så mycket mer än att jag är avuuundsjuuuuuk! Hon verkar ha det alldeles underbart! Tur är det att jag kan känna glädje över det hon upplever, så hennes liv är inte bara roligt för henne! Det blev lite bökigt att kommunicera med henne efter ett tag när jag inte hade någon mic utan fick skriva till henne och hon prata till mig:)

För övrigt har jag kommit på att jag inte har någonting inplanerat på hela hösten förutom att jag har en tandläkartid, skall träffa Linus på torsdag och åka till Lysekil med Anders några dagar i november. Såhär har jag nog aldrig haft det innan, haha. Det där om att jag vill vara en person som är planerad och strukturerad verkar ha blåst bort med höstvinden. Saken är den att jag gillar att ha det såhär lame, det är slappt och jag tror att det är min nya stil för några veckor framöver så jag tänker inte springa ikapp bilden av mig själv!

Jag har så många låtar jag vill länka att jag inte kan välja ut någon. Då tycker jag synd om alla andra...

// Mika

What are you running from?

Det här var verkligen BÄSTA DAGEN på hur länge som helst. Det går inte att beskriva. Jag måste sova nu men jag berättar imorgon när jag vaknar!

West Beach Festival

Igår smsade Jesse mig och frågade om jag ville jobba på West Beach Music Festival! Det kostar 130$ för båda dagarna men eftersom jag jobbar frivilligt får jag det helt gratis! Festivalområdet ligger precis bredvid stranden, heelt perfekt! Veronica, världens mest underbara tjej som jag lärt känna här hade jobbet att intervjua alla artister, jag hade lätt bytt med henne! Mitt "jobb" var att stå bredvid tre soptunnor och se till att folk slängde sitt skräp i rätt..hahah jag har nog aldrig arbetat med något bättre...
Idag kommer jag vara ledig från 6 på kvällen så det betyder att jag är fri att göra vad jag vill!! :)

RJ and Jesse
l
Jesse and me
hard working people??
Rebelution, safe and sound
Nu måste jag dra iväg och jobba! "Jobba"....

// Linnea

Rubrik?

Tänk om de kändisar som plötsligt kollapsat och dött i sina hem bara använt det som en täckmantel för att slippa undan kändislivet. Att de helt enkelt har tröttnat och att de fortfarande lever. Förutom att de människor som i så fall bär på hemligheten troligtvis skulle sprida den så känns det som en fungerande plan. De hade ändå kunnat röra sig i samhället. För vem skulle tro på en stackars människa som påstår sig ha sett Michael Jackson vandra längst med gatan?

// Mika

Det är konstigt att man önskar att man vore si eller så när det är man själv som bestämmer vem man är

Jag fortsätter lite på gårdagens tema. Jag har delade meningar om vad jag tycker om livet. Ena dagen går det ut på att endast ha roligt och andra dagen deppar jag över att jag inte har en jäkla aning om vad det går ut på. I morse var jag i stallet innan jobbet. När jag väl kommit upp på hästryggen och gett mig ut i skogen kändes det som att det som pågick just då var meningen med livet. Det handlar nog om att vara lycklig, vilket kan vara en tillräckligt djup mening. Det som var slående var att jag mötte människor på vägen, alla bärandes på varsitt liv. En ung mamma var ute och gick med en barnvagn, en annan tjej var ute och sprang och på driving rangen stod en man och slog golfbollar för livet. Jag var tjejen på hästen. Alla tre fascinerade mig och på sju sekunder visste jag precis hur deras liv såg ut. Det trodde jag i alla fall. Och jag avundades dem alla. Jag önskade att jag också var hurtig nog att vara ute och springa så tidigt på fredagmorgon eller att jag hade ett så brinnande intresse för golf att jag ensam stod och slog, fortfarande samma jäkla fredagmorgon. Mamman blev jag avundsjuk på eftersom jag aldrig kommer uppleva hur det är att vara mamma i hennes ålder, om man nu bara lever ett liv.

Sedan slog det mig att de kanske inte alls levde sina drömmar och gjorde precis det som de helst önskade. Tjejen i joggingskorna kanske var beroende och hade träningsmani, mannen på rangen kanske inte hade någon att dela golfen med och den unga mamman kanske inte alls hade valt att vara i den sits hon var. Vad gällde mig däremot,  visste jag ju med säkerhet att jag ville sitta på hästen som jag satt på tidigt denna fredag. Jag vet att jag med avund hade tittad upp på ryttaren om jag själv traskat på marken. Ändå tittar jag med avund neråt. Alla behöver något men alla behöver inte samma sak. Vi människor kan inte alltid få det vi vill, alla har inte alla förutsättningar. Alla har dock inflytande på sitt egna liv och alla bör vara sitt livs egna härskare. Allt handlar om hur man gör det. Det är upp till mig och jag går, cyklar, åker bil eller buss till stallet. Jag väljer om jag vill vara där tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Mina val fattar jag utefter hur jag ser mig själv. Jag vill vara den hurtiga. Jag vill utnyttja dagen och slå samman nytta med nöje. Jag är den praktiska och logiska och därför fattar jag mina beslut så att jag blir det. Eller? Nej, inte precis. Men jag jobbar mot det. En person är inte beroende av någon annan människa, verken fysiskt eller psykiskt. Så länge du har dig själv har du någon du kan räkna med. Jag vill inte vara så som någon annan önskar att jag vore, jag vill vara så som jag själv önskar att jag är. Givetvis vill jag vara på ett sätt som även är andra människor till lags men det är inkluderat i min egen drömversion av mig. Vad gäller mina vanor, hur mina dagar ser ut, bygger helt på mina egna visioner. Därför vände jag idag på en skalbagge som låg och sprattlade hjälplöst på rygg. För att jag vill vara en person som vänder på skalbaggar som ligger och sprattlar hjälplöst på vägen. Eller så hittade jag helt enkelt inte en anledning till att inte göra det.

När jag släppte ut Zacke i hagen igen höll han arabsvansen högt och galopperade iväg till de andra hästarna. Han lever nog det livet han vill, han vet inget annat:)

// Mika


En liten kommentar till Mikas inlägg...

Mika du är den bästa människan i hela världen! Ifall du nu bryr dig om vad jag tycker ;)
Sedan vill jag också nämna att jag aldrig sett ditt skrivbord så städat innan.. Något nytt du har infört eller???? LOVEEE YOUUU
Mika du är den bästa människan i hela världen! Ifall du nu bryr dig om vad jag tycker.
Sedan vill jag också nämna att jag aldrig sett ditt skrivbord så städat innan.. Något nytt du har infört eller????
LOVEEE YOUUU

Surfin' U.S.A.

Idag åkte jag, Josh och Caeli iväg och surfade direkt efter volleybollen! Jag lyckades ta mig upp på brädan på första försöket!! Riktigt härlig känsla... tills jag ramlade och svalde en massa vatten ;)
Ne men det var riktigt kul, Josh har varit surfinstruktör så han var väldigt bra på att lära ut. Han puttade till brädan så att jag slapp paddla lika mycket som jag egentligen borde gjort för att få tillräckligt med fart. Sedan ropade han åt mig när det var dags att hoppa upp på brädan. När man väl hade kommit upp var det bara att sväva med vågen tills man förlorade fart och tappade balansen, hahha
Det jag älskade mest med den här stranden var att nästan alla gick runt och bar på en surfingbräda. Skön livsstil som känns helt exotisk för mig! Synd att jag inte fick några bilder på när vi surfade, men jag vågade inte ta med saras kamera i vattnet...

Josh, framme vid UCSB, universitetet av Santa Barbara.
Ganska fint på campus???
Våtdräkten var inte precis det lättaste att få på sig....
Caeli
On our way home
Vrålhungriga åkte vi hem till Josh och kokade spagetti.. Han bor i IV i det sötaste lilla hus du kan tänka dig, inrett som ett beach-house med inspiration från hawaii.
Helt underbar dag
Hoppas ni har det bra där hemma i Sverige! Det regnar inte hoppas jag? ;)

//Linnea

Mitt skrivbord berättar

Ofta säger man att hundar kan beskriva sina ägare genom att bara vara, eller? Man säger i alla fall att vissa saker talar om hurdan man är, sedan om det är hundar eller skor har jag egentligen ingen större koll på. Jag gillar inte mitt skrivbord och det är prio nummer 175 att göra mig av med det och skaffa mig ett nytt. Jag tänkte i alla fall, att min skrivbord kanske beskriver vem jag är, jag har ju trots allt ingen hund...



Presentkorten som ligger på ena hyllan kan vara ett tecken på att jag är omtyckt. Det kan också vara ett tecken på att jag gör allt jag kan för att få det att se ut som att jag är omtyckt, ni vet ju inte ifall det är så att jag köpt dem till mig själv med det här inlägget i åtanke.
Tavlan längst upp till höger fick jag av Linn när jag fyllde arton. Jag har inte haft en så konstig relation till någon som jag har till henne. Vid den tiden då jag fick tavlan var vi riktigt bra kompisar, ändå fick allt vi någonsin skrivit till varandra plats på ett A4? Att vi har något speciellt säger jag utan att tvivla. Vad det säger om mig, att jag är halvt speciell?
Den lilla "var dig själv annars finns ingen som du"-tavlan tar fram min djupa sida som givetvis också måste få uttrycka sig på mitt skrivbord! Budskapet säger också en hel del om mina värderingar  (nu är jag fullt seriös!) När jag gick i ettan gjorde jag ett estetiskt arbete kring den meningen.
Cs, counter-strike är väl något man förväntar sig hitta hemma hos alla nittonåriga tjejer? Inte? Är det femtonåriga pojkar man gör det hos? Ärligt talat vet jag inte om folk fortfarande håller på med det här spelet eller om alla gått igenom den fasen och lämnat den bakom sig. Att det finns i min hylla beror i alla fall på att jag och Linnéa köpte varsitt spel när vi gick i åttan. Planen var att killarna i klassen skulle lära oss så att vi skulle bli grymma och sedan slå våra kompisar. Men det blev inte så mycket med det... För min del var det roligt nog att få säga hej med en tjejröst inne på vent, att jag sedan inte kunde spela kvittade för min del. Jag har helt enkelt varit ganska så cool.
Den lilla blåa lappen i mitten av bilden är ett vikt A4-papper. Jag, Linn och Larne var ute och åt en tisdag när Larne fyllde nitton och då bestämde vi oss för att skriva några ord till varandra. Alla har varsitt papper med unika hälsningar från alla tre. På varandras femtioårsfester skall vi läsa upp vad som står. Jag vet inte vad de två andra har skrivit i de papper som de har, jag har bara läst mitt. Min idé vilket gör mig påhittig.
En biobiljett nere i högra hörnet talar om att jag sparar allt jag tycker har betydelse. Jag kommer sluta i ett tv-program på kanal 5 där jag får hjälp med att slänga saker....
Skivan Christmas Colletion är med bara för att jag måste lyssna på den varje jul. Jag är traditionernas... ja vadå? Jag är kär i traditioner och gillar inte att bryta mönster jag gillar även om jag vet att det ibland leder till något bättre.
Den skeva ringen som är inuti den andra lite fetare ringen är ringen som symboliserar min rädsla för att jag hela tiden tänker vad som skulle kunna hända i olika situationer. Jag har alltid ringen på mig men för någon vecka sedan så fastnade jag med den på jobbet när jag stod på en pall och skulle fixa en grej. Ringen blev som ni ser skev och jag blev rädd och tänkte resten av den dagen på att hela mitt finger kunde åkt av då jag hängde mig i ringen. Det var någon fotbollsspelare som blev av med sitt finger när han hoppade upp för att klappa till målet på planen en gång. Usch för det!
Disken kan jag inte hålla undan för er. Det känner jag, jag måste vara ärlig. Vad betyder det? Att jag är normal?
Mina högtalare, min lampa, min dator, min skrivare osv struntade jag i att ta med. De säger ändå ingenting.

Enligt mitt skrivbord är jag alltså en omtyckt, påhittig vän som har anlag till att vara djup. Jag var fräck när jag var yngre men har växt ifrån det nu. Jag tänker alldeles för mycket på vad som skulle kunna hända istället för att bara skita i det som faktiskt inte händer. Och så sparar jag på allt, vilket är ganska gulligt och vilket många har tackat mig för i olika sammanhang. Fast det går ju att hitta en balans...

Jaa, när jag själv får välja vilka delar av mitt skrivbord som skall vara med så tycker jag att jag verkar vara en ganska bra människa. Här kommer bordets charmigaste:



// Mika

Orkar inte skriva så jag liksom struntar i det...


Blev lite tjöt på hästryggen med Judith idag i alla fall. Det plus röstning, mina kära vänner, är min dag:)

// Mika

Skype is my new friend

Den där planering jag skrev över helgen för några dagar sedan var ren dynga! Jag vet inte varför jag själv trodde att jag skulle följa den. Nu har jag i alla fall blivit matad på information från Linnéa via skype:) Snart skall jag lägga mig och läsa lite i min bok (En dag i Ivan Denisovitjs liv) för att sedan stiga upp tidigt imorgon och rösta innan jag skall till stallet. Det blir inte alltid vad man tänkt sig men det blir alltid vad man gör det till.

Även om jag blir lockad av California life när jag pratar med Linnéa så trivs jag bra här hemma:) Och att hon är så långt bort så länge känns också helt okej. Jag har insett att hon inte kan vara långt bort, konstigt nog. Det är så skönt att hon finns, för hon kan verkligen allt i mitt huvud utantill, även det jag aldrig sagt.

// Jag tror vi är bäst Mika

Four you


Sjukt mysig middag med Anders igår:) Jag har redan tappat fokus på helgens schema och jobbat idag...

// Mika

Hahahahaha

Hahahahaha insåg just hur sjukt tråkig min helg måste låta, haha!

Jag tyckte att det var roligt:)

Smaken av idag känns knappast mager

Idag är det onsdag och då tycker jag att det snart är helg. Schemat för de kommande dagarna:

Torsdag:
Skall jag gå upp supertidigt och jobba ett mördarpass innan jag sätter mig på bussen till Tjörn med min iPod för att bli räddad av min pojkvän!
Fredag: Åker jag hem från Anders efter att vi har sovit bort halva dagen. Han jobbar, det gör inte jag eftersom jag bytte bort mitt pass av den anledningen att jag trodde att jag skulle till tandläkaren...
Lördag: Går jag upp jättetidigt för att jag tror att jag kommer få massor gjort. Ingenting kommer hända. Jag åker tillbaka till Tjörn.
Söndag: Jag har ångest över att det snart är måndag och min längsta ledighet på hela hösten är över. Jag åker hem från Tjörn och ger mig ut på en lång ridtur med Judith. (Jag kommer inte rösta idag eftersom jag förtidsröstat någon av de tre föregående dagarna)
Måndag: Jag tycker att det är skönt att en ny vecka dragit igång.

BOOM BOOM Pow! En superhelg!
Jag ser fram emot min helg och nu är jag fullt seriös! Det här är en helg helt i min anda!
Och mötet idag gav mig en hel del! Just nu, i denna sekund, ser det ut att bli en fotoutbildning i Washington för min del. Men det är först nästa höst! Hur galet bra låter inte det?! Mer om framtidsplaner en annan dag, nu skall jag lyssna på musik:) Life's good when you're in a pair of shoes!

// Mika



7 september 2006

Jag måste skriva tyst för Henrik sitter några rum bort och skriver på en hemtenta! Han läser juridik och har idag åtta timmar på sig att behandla ämnet abort. Jag försöker att inte störa men det är inte så lätt, ljudnivån på mina högtalare är i alla fall lägre än vanligt:)

Snart skall jag in till stan och säga hej till Yammi. Ikväll skall jag på ett informationsmöte om att studera utomland. Jag börjar smida mina planer inför hösten!

Bilderna är från sjunde september 2006, hittade inga från dagens datum! Jag är verkligen glad över att jag alltid har burit en kamera med mig! Fyra år sedan kan kännas som igår, i detta fallet känns det som en evighet sedan!


Minigolf med klassen, fanns inget värre! Ni ser ju hur aktivt alla andra verkar delta...


Woop woop we


Vi bunkrade upp i biblioteket redan då, för att sitta där en hel eftermiddag och göra allt annat än det vi skulle:) (Fåglarna som ligger på bordet var en del i vår konfiramtion)


Jag blir sugen på att börja plugga igen när jag ser de här bilderna! Inte för att de är idylliska utan för att jag gillar det. Det lockar mig att låsa in mig en hel dag för att plugga. Jag tycker att det är kul att ta mig an någon tidskrävande, så länge det är intressant!  Mitt problem är att jag inte vet vad jag vill plugga. Om någon bara sa det till mig hade jag mer än gärna hoppat på en lång utbildning!
(Såhär tyckte jag verkligen inte när jag väl höll på att plugga för bara några månader sedan, haha, visst är det typiskt?)

// Mika

You know

Jag måste ta mig till k-mart snart och köpa en cykel. Jag har sprungit till skolan allt för många gånger de här veckorna..
Det blir en likadan som Sara har ;)

// Linnea

Du är en av tusentals

Idag har jag kvällen fri från jobb och imorgon är jag ledig hela dagen. Det är storm och regn ute och jag går här hemma i min lila dräkt som Anders hatar och dricker kaffe. Det här livet älskar jag!





// Knappast Linnéa från St Barbara va?

godnatt

Mika och Linnéa (mitt hår var verkligen längre innan jag klippte det...)

Jag tänkte försöka somna innan jag skall vakna! Idag har Ica dragit igång ett stort lotteri som jag inte orkar skriva om nu! Tills dess att jag gör det kan ni handla varor av Icas egna märke och dra era Icakort så löser sig allt! :)

// Mika

I vilken temperatur kokar man ett miniDV band?

Klockan är 01:50 här i USA. Jag och Adam sitter i mitt vardagsrum och kopierar över våra filmprojekt tillbaka till våra miniDV band.. Det tog ca 4 timmar att förstå hur man skulle göra. Efter 1000000 koppar kaffe och 2000000 "From final cut pro to miniDV" google search så ska vi gå och lägga oss :)
Här ser ni ett exemplar av det amerikanske miniDV bandet... (Jonathan i bakgrunden)
Adam avslutar
9/11
4 timmar sömn, därefter Non Linear Editing kl 8:00 :)
// Linnea

Söndag (jag lyckades)

Jobb, jobb, jobb och lite annat! Efter jobbet åkte jag till Larne och åt godis! Vi har inte träffats på evigheter och jag fick min studentpresent (den halvan av den som hon kunde hitta). Efter en rejäl uppdatering satte vi på en skum film. Av någon konstig anledning ser vi alltid på kassa eller riktigt konstiga filmer tillsammans. Jag fattade ingenting av denna, jag vet inte om det beror på att jag är korkad eller för att vi pratade bort halva. Jag slås gång på gång av hur enkelt mycket här i livet är. Larne bor i Kungälv och i mitt huvud låter det omständigt för mig att åka dit för att bara vara där en liten stund och tjöta. Men seriöst, hon körde mig till bussen som jag åkte med i tio minuter och sedan var jag nästan hemma. Mamma skulle plocka upp mig men det gick inte så bra så jag fick ta buss hela vägen. Ändå så gick det fort!

Och tur var det att mamma missade mig för när jag traskade hem från busshållplatsen träffade jag på mina gamla gamla klasskamrater, vilket jag inte hade gjort om jag inte tagit bussen! Jag tvingade dem att posa:)


Fredrik (halv klasskompis, svek oss de sista åren), Limp (räknas inte eftersom han inte gick i skolan med oss) och Jocke (en riktigt trogen en)! (De andra hann jag inte fånga på bild)

Måste säga att ni snyggat till er med åren killar:


Fredrik, Linnéa och Joakim på Liseberg för x antal år sedan! Tiden går fort!


Jag gillar att stå på broar och kolla över kanten så att bilarna dyker upp under mig. Det känns läskigt! Ungerfär som när man går längst med en bilväg och tänker att fordonet som skall passera skall göra över en, det är också läskigt för ibland kan man verkligen intala sig att det är vad som kommer att hända. Jag kan i alla fall det. Fast att stå på bron handlar inte om att jag tror att jag skall bli påkörd, det handlar inte ens om att lura hjärnan. Så jag vet inte varför jag drog den kopplingen. Det med bron är bara överraskande eftersom man inte vet när bilarna skall dyka upp. Lastbilarna är bäst!

JJ – You Know

// Mika



Lördag (hitta en tråkigare rubrik)

Utanför mitt fönster är det mulet på att sådant skönt sätt att det känns grått i hela vårt hus. Nyss ville jag slänga mig framför tv:n nere i vardagsrummet med sju liter te och inte resa mig förrän imorgon men så tog jag mig ner till undervåningen och ändrade mig. Så nu gör det inte så mycket att jag måste till jobbet:)


Inte riktigt så mysigt som det var i mitt huvud! Haha

// Mika

Plugg

Nu sitter jag på altanen, pluggar och äter nudelsoppa (min nya favorit)
  1. Det är billigt
  2. Det tar två minuter att laga
  3. Det blir godare än all annan mat jag lagar...

Principles Of Audio Production

Idag bokade jag och Adam tid i en musikstudio på skolan för att kunna spela in ljud till en uppgift. Alla andra grupper som jag har pratat med fick en halvtimma på sig med sina inspelningar men studiokillen lät mig och Adam vara kvar i en och en halv timma!! Grymt! Han hjälpte mig att fatta lite mer av grunderna i ProTools.. Det börjar ge sig.
Adaaaam
me
Det var iallafall riktigt kul under inspelningen (vi sa fel i manuset precis hela tiden). Han som hjälpte oss hade nog ganska kul han med...
//Linnea

Anything but you

Ibland har jag tid att skriva tusen inlägg om dagen och ibland har jag tid att skriva minus ett inlägg?!

I onsdags undrade Linnéas mamma om jag ville med på yoga, så igår var jag på yoga i en lokal som ligger max 20 sekunder från mitt hus! (Jag tror faktiskt att jag är ärlig när jag skriver det, om det ens tar så långt tid? Jag skall testa att ta tiden imorgon, I promise för eran skull eftersom jag vet hur viktigt det är för er.) Det är inte illa! Innan har jag bara gått på poweryoga på gymmet några gånger men det här var verkligen yoga yoga, haha. Igår var det nästan två timmar fyllda med ett inledningsmantra, yogaövningar och te på slutet. Hon som höll i det förklarade det som meditation under fysisk aktivitet. Det är jobbigt! Träningvärken överraskar på de mest udda ställena. Innan Linnéas mamma nämnde det hade jag inte en tanke på att börja, igår blev det genast tal om en intensivhelg för att lära sig grunderna. Tid att tänka får man i alla fall under ett yogapass och jag insåg vilket makt jag har att förvandla mitt liv till vad som helst. Om jag fortsätter med yogan eller inte tåls att tänka på, jag vill som sagt inte sluta med att vara uppbunden varje dag igen...


Gick och mötte Sara vid bussen för att hon inte orkade bära hem allt hon handlat samt sin feta skolväska:)

Idag har jag varit i stallet och jagat min häst i en evighet innan han bestämde sig för att ge upp och följa med mig in från hagen. Efter stallet blev det jobb och efter jobbet blev det en sväng förbi Nathalie, ganska så spontant. Det var skönt att träffa henne för det var längesedan sist. Efter lite tjöt hjälpte hon mig att ta min Sex and the City oskuld och jag har nu sett de två första avsnitten! Jag har även fått med mig de tre första säsongerna hem, eftersom jag aldrig har någonting att göra tänkte jag att jag kan kolla på dem (ha ha). Jag gillar serier, älskar dem faktiskt! Det är också anledningen till att jag inte tittar på dem; det är jobbigt att bli beroende för det kräver tid. Jag vet, jag är löjlig. Jag kan i alla fall tänka mig att ta mig igenom SATC i höstmörkret!

Av någon anledning dök den här gamla melodifestivallåten upp i mina iPodhörlurar häromdagen och nu ligger den i min Spotifylista. Jag gillar när gamla godingar hittar tillbaka till mig:)

Andersson & Gibson – Anything But You

// Mika, vem annars?

Californication

Idag har jag spelat volleyboll i fyra timmar på stranden med mina nyblivna amerikanska kompisar. Hur sköna som helst! Efter det åkte vi och köpte hamburgare. När jag satt där i bilen med musiken på högsta volym och solen stekandes i ansiktet fick jag en riktigt sjuk frihetskänsla! Jag älskar det här livet.
Här är lite bilder från Davids kamera:
vackert
team
Jag ska surfa för första gången nästa vecka, ser verkligen fram emot det. Jag har lärt känna en kille i min volleybollklass som är surfinstruktör.. han ska lära mig!:) / Linnea

Två bilder från dagen


Vi köpte kaffe på Espresso och Anders beställde svart kaffe, aa fast med mjölk i...


Gosade med Zebbe hemma hos Linnéa:)

// Mika

18.45

Försökte blogga från Anders telefon förut men det gick inte bra. Alltså är iphone inget för mig, jag håller mig till trogna Sony Ericsson. Jag gillar deras mobiler och innan dess att jag ändrar åsikt är jag mer än nöjd över att äga en. Vardagar är mina dagar! Jag gillar vanliga dagar då inget speciellt är inplanerat och man bara kan ta det lugnt och göra det man känner för för stunden, även om det kanske inte är speciellt vanligt i mitt liv. Idag har jag och Anders varit en sväng på både Stenungsunds och Kållekärrs torg. Vi satt inne på vårdcentralen och diskuterade hur det skulle vara ifall att avlivning av människor förekom. Vi kom fram till att man nog struntat i att gå till läkaren då... Nu åker jag buss, ovanligt nog, och skall hem till familjen Warvne och dricka te med Linneas mamma:) Det du Linnea! // Mika

Jag bara undrar

Jag sitter på bussen och sneglar på en tidning som en kvinna framför mig läser. Det står om Anders Bagges hund som råkat ut för en olycka. Den överlevde men fick antagligen åka in till sjukhuset, som många andra hundar också får. Bagge tycker självklart att det är ledsamt, precis som de flesta hundägare tycker då deras hundar skadas. Ändå skrivs det om Anders och hans hund som inte är något utöver det vanliga, förutom att människor tycker att det är intressant läsning. Jag nekar inte till att jag själv kan vara intresserad av att läsa liknande saker, just denna artikeln är inget jag hoppar högt över. Men jag förstår inte vad som är det intressanta och roliga i läsningen egentligen. Är det pga att det känns som att man känner personen det handlar om? Vilket man inte alls gör... Jag tycker synd om alla kända människor som måste dela med sig av allt, eller det ser i alla fall ut i media som att de delar med sig. // Mika

Amerikansk fotboll

Jag har varit på min första fotbollsmatch! Jason satt och förklarade alla reglerna för mig, men jag kommer bara ihåg hälften av dem(alltid något). Det gick riktigt dåligt för SBCC.. Vi låg under med över 20 points redan efter 2 quarters. Vi måste köpa SBCC tröjor så att man ser vilket lag vi hejar på nästa gång :)


Påväg till matchen
SBCC är svart-röda, riktigt snyggt!


Nu ska jag ändra om lite i mitt filmscript. Önska mig lycka till för det ska presenteras imorgon :) /Linnea

Helgen som varit

Dålig uppdatering är inget vi är stolta över! Det blir lite dominoeffekt över det hela; när inte Linnéa skriver gör jag det inte heller. Jag tror att hon har väldigt fullt upp i skolan och inte har tid helt enkelt. Been there done that. I alla fall så var jag och kollade på fotboll i lördags, Anders spelade i Munkedal. Det blev en heldag och vädret var riktigt bra! Killarna vann med 5-3 och Anders "råkade" göra ett frisparksmål, haha. Jag blir förvånad över hur roligt jag faktiskt tycker att det är när jag väl sätter mig in i en match!


Anders in action! :)

Sedan vet jag inte vad som hände med lördagen. Det blev god middag i alla fall och efter det slocknade vi nog utan några konstigheter. I söndags var vi uppe med tuppen. Anders svek mig för att jobba klockan sju... (vi båda hade lovat att inte planera in något denna helgen men men). Jag klagar visserligen inte över det nu, jag åkte nämligen med när hans syster hopptävlade på Orust. Morgonen var kall men så fort solen tittade fram blev det en lika fin dag som lördagen. Det gick bra för Elin och Björne som gick sin första nolla:)

Givetvis hade jag min kamera med mig:


Uppvärmning




Snygg häst!

När Anders väl kom hem grån jobbet skyndade vi oss iväg på bio i Skärhamn. Vi såg " I rymden finns inga känslor". Bra film tycker jag. Den handlar om en kille som har aspergers syndrom och den fick mig att tänka på en bok jag läste om en kille med samma sjukdom: The curious incident of the dog in the night-time. Riktigt udda och läsvärd bok. Läs den!

Idag har jag åkt hem från Tjörn och sedan jobbat hela dagen:) Back on track!

Helgens dummaste langade Anders när han frågade om potatis är vegetariskt... Ibland blir jag rädd för mig själv när jag tänker på vem jag har valt att bli tillsammans med... Jag svarade att en potatis inte har mer känslor än vad en morot har och därför är den också vegetarisk.

// Mika

Röd express

Nu sitter jag på bussen mellan jobb och pojkvän. Jag tycker om att åka buss, speciellt expressbussarna. De är lugna, bekväma och ganska mörka. Jag lyssnar på musik och trivs sjukt bra! Hela helgen spenderas på Tjörn, som det ser ut nu i alla fall. Snart försvinner femtioöringarna. Woho! Jag försökte lägga upp en bild på Zacke från mobilen förut men det gick inte så bra... Jag var i alla fall i stallet vid åtta i morse för att hinna med det innan jobbet. Jag älskar att vara uppe tidigt och fånga dagen. Man kan fånga dagen genom att slappa i sängen hela dagen med, bara man själv tycker att man gör det så! // Mika

Idag

Idag upptäckte jag att jag kan blogga från min mobil, hade ingen aning om att den var så med i utvecklingen. Det kanske inte ens är att vara med i utvecklingen att ha den funktionen längre, det kanske går från alla mobiler. Det är nog jag som inte är med i utvecklingen! Invecklat? Utvecklat?
Nu skall jag ut och dela ut (haha) reklamblad för Artistiques dansskola. Det lär ta heeeela den ljusa tid som är kvar av dagen. Vi är sjukt dåliga på att uppdatera! Ni får inte en hälsning från Kalifornien, inte heller en bild, stackars er!

// Mika

RSS 2.0