Hjälp?

Det är så bra att driva en påpass stor och välläst blogg som den här faktiskt är för man kan alltid få åsikter från massa olika håll. Jag tror att vi snittar kanske en fem kommentarer i månaden? Så jag tänkte, eftersom det inte har gått så lång tid in i februari ännu, att alla ni som tänkt kommentera den här månaden kan försöka göra det idag så att jag kan få hjälp med mitt dilemma. Vilket är:

 

Skall jag jobba idag; ställa upp för en kompis som håller i middagsserveringen, jobba med ett riktigt skönt gäng och ha roligt eller skall jag plugga? Jag borde och måste verkligen plugga men samtidigt så vet jag inte om det är moraliskt rätt att göra det som gynnar mig själv framför det som gynnar någon annan. Man får ju inte bli egoist. Så det kanske gör mig till en bättre människa om jag inte pluggar idag?

 

//Mika

Materiell kärlek

Ibland går det att köpa lite lycka för pengar. Jag och min kamera har blivit med blixt och vi välkomnar denna med öppna armar:)
//Mika

Tröjan du hatar (låttips av Isa)

Igår drack jag lagom med vin på föfesten. Sådär lagom att jag red på min osynliga arabiska häst hela vägen från lägenheten där vi var till klubben dit vi skulle. Jag hoppade av hästen när vi kom fram till kön men höll fortfarande i den. Jag har funderat under dagen och jag kan inte komma på om det är skönt eller oskönt att föra en seriös konversation med vakterna om var jag skall ställa min häst. I garderoben hade de ingen plats för den nämligen. Det bästa är när Linnéa skall förklara för sina vänner som aldrig träffat mig innan: " Alltså Mika gillar hästar och ibland har hon en tendens att uttycka det på fyllan". Hon ångrade nog i det läget att hon presenterat mig som sin absolut bästa kompis tidigare under kvällen. Bara den presentationen är ju värd ett skratt i sig. Hur som helst så var det en rolig kväll, Sofia skrattade mycket åt hästen.
Nu sitter jag här i mitt nya rum och funderar. Det är stökigt. Linnéa flyttade till sitt nya place idag och snart skall vi ut och äta middag med hennes föräldrar som är här och hälsar på. Det blir en lugn kväll, imorgon skall det pluggas. Jag vill somna framför tv:n ikväll, var alldeles för längesedan jag gjorde det sist:)
//Mika

Nu är det illa

Mitt ödet är bestämt så att jag skall få tidslinjen på facebook imorgon. Inatt drömde jag att jag redan hade fått det och att jag hade lyckats hitta en jättefin bild att ha som bakgrund. Allt bra så långt. Det övergick till en mardröm då jag insåg att jag inte var med på bilden. Det var Linnéa och en annan brunhårig tjej. Jag hade jättemycket ångest för det var verkligen den perfekta bilden. Jag behöll den och låtsades som att det vore jag... Bra dröm, är skönt att jag har fötterna på jorden även när jag sover.
//Mika

Nyinflyttad

Tänk er, jag och Linnéa bor tillsammans! Just nu ser det ut som ett mindre kaos här men det spelar ingen roll.
Vi tar vara på tiden för hon flyttar snart, typ imorgon.
Det här inlägget är det enda jag bidragit med till världen idag. Alla dagar är inte så effektiva.
Nu skall jag iväg och jobba sittning, smack! Där gick hela kvällen och natten.
//Mika

RSS 2.0