Ibland vet man inte varför man gör saker.

Jag har ingeting att skriva om. Jag har ingenting bättre för mig bara. Jag är hungrig men kan inte ta mig till köket för två killar, specialiserade på rör, blockerar vägen. Så äta kan jag inte göra. Jag borde börja göra mig iordning för att åka till Lund på grilleftermiddag men det kan jag ju inte göra så länge dem är här? Alldeles nyss frågade den ena killen den andra något och jag svarade? Helt plötsligt antar jag från ett annat rum att den ena rörmokaren som byter rör i badrummet vill fråga mig något. Så jag svarar och den killen som egentligen skulle ha svarat tittar undrande på mig...
Så nu vill jag helst bara att de skall gå härifrån för jag tycker att det är pinsamt att vara här. Stämningen är lite awkward. (Och precis nu blev den värre. Jag tyckte att stavningen på awkward såg konstig ut så jag kollade upp den på tyda.se, som förutom att översätta ord även har en funktion då en röst kan lära mig uttalet. Något jag lyckades ta del av nu. Så två minuter efter att jag svarat på fel fråga kommer det ett "awkward" högt och ljudligt från min dator.)
Nu bloggar jag för att det känns som att jag har någon att vända mig till då. Ungefär som när man fejkar ett samtal på bussen för att slippa prata med någon man inte vill prata med. Jag vet att jag inte är ensam om att göra det.
Hjälp mig, ta mig härifrån!
//Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0